Super Bowl: Η Κέιτι Πέρι «ξεσάλωσε» καβάλα σε μια χρυσή τίγρη! [photo+vds]

03.02.2015
Για τους Αμερικάνους, το «Super Bowl» είναι το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και είναι σχεδόν μια ... εθνική εορτή! Περίπου 120 εκατ. θεατές, αριθμός ρεκόρ για τη χώρα παρακολούθησαν χθες το βράδυ τις προσπάθειες των παικτών μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες. Περίπου 73.000 φίλαθλοι είδαν από κοντά το σπουδαίο γεγονός από τις θέσεις του σταδίου «Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ», στην πόλη Γκλέντεϊλ (προάστιο του Φοίνιξ) της Αριζόνα.

Οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς αναδείχθηκαν νικητές του Super Bowl XLIX, επικρατώντας των Σιάτλ Σίχοκς με 28-24 σε μια φαντασμαγορική φιέστα!

Τους θεατές άφησε ενεούς η Βρετανή τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, που έκανε γκράντε εμφάνιση στο ημίχρονο και πρόσφερε ένα ανεπανάληπτο θέαμα. Η διάσημη ποπ σταρ, που εμφανίστηκε πάνω σε μια γιγαντιαία μεταλιζέ χρυσή... τίγρη που διέσχισε καμαρωτά στο κέντρο του γηπέδου.

Η 30χρονη ποπ θεά τραγούδησε τις επιτυχίες της: «Roar», «Dark Horse», «California Girl» και «Teenage Dream». Τεράστιο χειρκοκρότημα απέσπασε στην ερμηνεία της με τον σέξι και όποιος αντέξει Λένι Κράβιτζ στο «I Kissed A Girl» και με τη Μίσι Έλιοτ στο «Get Your Freak On, Work It, Loose Control».

Χ.Τ.