Οι VEGAS σε πάνε βόλτα με Taxibeat

04.02.2015
Πώς θα σου φαινόταν να μπορούσες να πάρεις Taxibeat και να μοιραστείς τη διαδρομή σου παρέα με ένα μουσικό συγκρότημα; Είσαι φαν των VEGAS; Τι θα έλεγες για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με ένα από τα μέλη του συγκροτήματος για να τους γνωρίσεις από... πολύ κοντά, να πάρεις αυτόγραφο και να βγάλεις όσα selfie θέλεις μαζί τους;

Δε μιλάμε βέβαια για σενάριο video clip, αλλά για την ιδέα μας να σε φέρουμε πιο κοντά σε αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Η Μελίνα, ο Zeraw και ο DJ Airth, λίγο πριν τη κυκλοφορία του νέου τους single, που αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο, επιβάζονται στο Taxibeat και σε περιμένουν!

Την Τετάρτη 4/2, αποκλειστικά για λίγες ώρες

Από τις 20:00 το βράδυ και για δύο μόνο ώρες, τρία οχήματα με τα μέλη του συγκροτήματος θα βολτάρουν στην Αθήνα και εσύ μπορείς να πάρεις έναν φίλο σου μαζί για μια σύντομη διαδρομή μαζί τους. Φυσικά, είναι δωρεάν.

Άνοιξε το Taxibeat (σιγουρέψου μόνο ότι έχεις κάνει αναβάθμιση στην τελευταία μας έκδοση) και πάτα το κουμπί με την ένδειξη “VEGAS”. Από εκεί, με ένα άγγιγμα, μπορείς να βρεθείς δίπλα σε ένα μέλος των VEGAS για να κάνετε μια βόλτα παρέα. Τι θα τους ρωτούσες άραγε αν είχες την ευκαιρία να βρεθείς μαζί τους στο ίδιο… ταξί;

Από την πλευρά μας θα σου πούμε ότι οι VEGAS διανύουν μια απο τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας τους ετοιμάζοντας το νέο τους δίσκο και σειρά εμφανίσεων στην Αυστραλία, ενώ κέρδισαν για δεύτερη φορά φέτος το Best Greek Act στα MTV European Music Awards.

Θα πρέπει να γνωρίζεις:
• Οι VEGAS θα σε περιμένουν 20:00-22:00 σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κλήσεις. Μη χάσεις λεπτό!
• Κάθε όχημα θα δέχεται έως 2 επιβάτες.
• Η βόλτα μαζί τους θα είναι σύντομη, διάρκειας περίπου 10', και ο οδηγός μας υπόσχεται να σε αποβιβάσει στο σημείο που σε παρέλαβε.