Διονύσης Αλέρτας: Αναδεικνύει το γλυκό σε υπέρτατη γευστική εμπειρία στο Criollo

17.02.2015
Επισφραγίζοντας την εμπνευσμένη συνεργασία τους, ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας και το υψηλών προδιαγραφών catering Δειπνοσοφιστήριον Catering ένωσαν το δημιουργικό τους δυναμικό και πραγματοποίησαν το κοινό τους όραμα για έναν μοναδικό authentic patisserie προορισμό στην Κηφισιά, το Criollo.

Στο Criollo θα απολαύσετε δημιουργίες από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και αυθεντικά ισορροπημένες γεύσεις από ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, θα μυηθείτε σε σπάνιες, φίνες ποικιλίες σοκολάτας, θα γευτείτε γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, απαράμιλλη δημιουργικότητα & καινοτόμες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Criollo Patisserie στην Κηφισιά, από τον Διονύση Αλέρτα και το Δειπνοσοφιστήριον Catering, για δημιουργίες που αναδεικνύουν το γλυκό σε υπέρτατη γευστική εμπειρία.

Λίγα λόγια για τον Διονύση Αλέρτα

Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας έχει καταφέρει να σαγηνεύσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του γλυκού.

Δουλεύοντας αποκλειστικά με αγνές πρώτες ύλες και με τις πιο πρωτοποριακές τεχνικές ζαχαροπλαστικής, ο Διονύσης Αλέρτας αξιοποιεί τις δημιουργικές του ιδέες δημιουργώντας ατόφιες γευστικές εμπειρίες που κατακλύζουν τις αισθήσεις.

Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην υψηλή ζαχαροπλαστική με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.

Λίγα λόγια για το Δειπνοσοφιστήριον Catering

Από το 1996, το Δειπνοσοφιστήριον Catering θέτει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην ελληνική γαστρονομία, υπογράφοντας μοναδικά τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής & επαγγελματικής μας ζωής.

Τα φίνα υλικά, επιλεγμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, σμίγουν με το εκλεπτυσμένο αισθητικό κριτήριο & την υψηλή τεχνογνωσία, συνθέτοντας εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών.

Παράλληλα, το Δειπνοσοφιστήριον Catering δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες στη διοργάνωση εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας & καθιστώντας κάθε event ξεχωριστό.

Ο προσανατολισμός του Δειπνοσοφιστήριον Catering στην αυθεντικότητα, την έμπνευση και τη βέλτιστη ποιότητα, έχει οδηγήσει στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και διαχρονικών συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα, όπως η συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη & το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για την αποκλειστική διαχείριση των Café-Restaurants.

ΙΝFO:

Criollo: Ελαιών 34, Κάτω Κηφισιά ? Τ 210 8073967

Δειπνοσοφιστήριον Catering: Μάτσα 17, Κάτω Κηφισιά, Τ 210 6206155