Ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το «Άξιον Εστί» προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη!

17.04.2015
Την πρόσκληση του δήμου Νέας Σμύρνης να συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία για τα 90 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου μας δημιουργού, Μίκη Θεοδωράκη αποδέχθηκε με συγκίνηση ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα τραγουδήσει το «Άξιον Εστί».

Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 2 Μαΐου στις 21:00, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και εκτός από το Σάκη στη σκηνή θα ανέβουν, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ραφαηλίδης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος (αφηγητής) και η Orchestra Mobile υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, μετά το τέλος των παραστάσεων για το έργο «Ηρακλής, οι 12 άθλοι», ετοιμάζεται και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις με τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, όπως το «Ένα το Χελιδόνι», το «Με το λύχνο του Άστρου», το «Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» και το «Της Αγάπης Αίματα».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, θα παρουσιαστεί το μεγαλειώδες έργο του Έλληνα συνθέτη «Άξιον Εστί», ένα από τα σημαντικότερα έργα του ρεπερτορίου της ελληνικής λόγιας μουσικής. Όπως μάθαμε, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης θα τραγουδήσει το εμβληματικό αυτό έργο

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν την έναρξη του live θα γίνει χαιρετισμός από τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη.

Info:

2 Μαΐου 2015 - ώρα 21.00
Kεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης
Eίσοδος ελεύθερη για το κοινό.