Nέα πιάτα και Chef στο Bistrot Le Mignon

23.04.2015
Με νέο Chef de Cuιsine τον Δημήτρη Καζιάνη και πάντα με τη δυνατή υπογραφή του Απόστολου Τραστέλη στο μενού, το Bistrot Le Mignon προσφέρει μια σειρά από νέα πιάτα, εμπλουτίζοντας τις αυθεντικές γαλλικές ντελικάτες γεύσεις του.

Το μικροσκοπικό παριζιάνικο Bistrot στη Χάρητος γίνεται ο απόλυτος προορισμός των οπαδών της γαλλικής κουζίνας, με παλιές αγαπημένες αλλά και νέες γαλλικές σπεσιαλιτέ:

Στα ορεκτικά, νέες προτάσεις αποτελούν τα χτένια σωτέ με πουρέ σελινόριζας, πράσο και λεμόνι, αλλά και τα σαλιγκάρια γεμιστά με αρωματικό βούτυρο. Κλασικές αγαπημένες «αξίες» παραμένουν το ζεστό foie gras με πουρέ μήλου, το κλασσικό μοσχαρίσιο ταρτάρ και πατάτες τηγανιτές ενώ από σαλάτες η ζεστή “Niçoise” με ελαφρά ψημένο σολομό και μελάτο αυγό σε κρούστα μυρωδικών κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις.

Στα πιάτα ημέρας νέα πρόταση εκλεπτυσμένης γαλλικής κουζίνας αποτελεί ο Coq au vin ενώ τα κλασικά κροκ μεσιέ και κροκ μαντάμ δίνουν πάντα την «γνήσια» υπογραφή γαλλικού bistrot.

Στα κυρίως πιάτα πρώτα στις επιλογές παραμένουν πάντα η αντρεκότ Café de Paris με λεπτοκομένες πατάτες τηγανητές- «σήμα κατατεθέν» του Bistrot και τα μοσχαρίσια μάγουλα Bourgignon με αφρό πατάτας, που αργοψήνονται για 3 μέρες πριν φτάσουν στο πιάτο.

ΙΝFO:

Bistrot Le Mignon, Χάρητος 39Β, Κολωνάκι, τηλ. 210 7242717

Λειτουργεί: Δευτέρα-Παρασκευή 20.00-00.30

Σάββατο 14.00-18.00 & 20:30-00:30

Κυριακή κλειστά