Τι λικνίζεται στην Cubanita;

12.08.2003
Μεταξύ Νέας Υόρκης, Αβάνας και Μαρακές κινήθηκε ο Γιάννης Παπακώστας αυτό το καλοκαίρι, για να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα "συστατικά" που θα χρειαστεί για να μας ετοιμάσει τα εκρηκτικά κοκτέιλ του χειμώνα...
Μεταξύ Νέας Υόρκης, Αβάνας και Μαρακές κινήθηκε ο Γιάννης Παπακώστας αυτό το καλοκαίρι, για να συγκεντρώσει όλα εκείνα τα "συστατικά" που θα χρειαστεί, για να μας ετοιμάσει τα εκρηκτικά κοκτέιλ του χειμώνα που έρχεται! Έτσι, λοιπόν, συμφώνησε με το 7μελές συγκρότημα από την Κούβα, που αποτελείται από 5 μουσικούς (τρεις γυναίκες και δύο άντρες) και 2 χορεύτριες, που δημιουργούν καυτό κλίμα κάθε βράδυ στο Cubanita. Όσο, για τις γεύσεις, ο ιδιοκτήτης συζητά με Σεφ, ειδικό στη λατινοαμερικάνικη κουζίνα, που η εφημερίδα "New York Times" έχει γράψει ύμνους για τις γευστικές του δημιουργίες.

Λίγο πιο κάτω, στου Ψυρρή, το μαροκινό παλάτι της Αθήνας, το Red Marrakesh αφού "ξεκουράστηκε", ετοιμάζεται και αυτό να ανοίξει τις πύλες του και να μαγέψει όλες μας τις αισθήσεις και αυτό τον χειμώνα. Απαραίτητα συστατικά, το κους - κους, το τουμπερλέκι που δίνει ρυθμό στις αισθησιακές belly dancers και φυσικά το φέσι!

Το καλοκαίρι που υπολείπεται θα είναι μία καλή ευκαιρία για ξεκούραση, μια και ο χειμώνας που έρχεται μας υπόσχεται πολύ χορό!


Cubanita: Καραϊσκάκη 28
Τηλ: 210- 33.14.605

Red Marrakesh: Αγαθάρχου 3
Τηλ: 210- 33.17.646