Τραγική κατάληξη για τραγουδιστή - έχασε το 6 ημερών μωρό του

12.06.2015
Πολύ δύσκολες στιγμές -από εκείνες που απευχόμαστε να συμβούν σε οποιοδήποτε ζευγάρι - περνά το εικονιζόμενο ζευγάρι. Λίγες μέρες πριν όταν γεννήθηκε η κόρη τους ο τραγουδιστής είχε ανεβάσει την φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του και τη σύζυγό του.

Δυστυχώς ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής Randy Rogers, έχασε την μόλις έξι ημερών κορούλα του. Tη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω Twitter η μπάντα στην οποία ανήκει ο Randy, που είναι πολύ δημοφιλής στο Τέξας.

Σύμφωνα με την Daily Mail το κοριτσάκι γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια στον εγκέφαλο, από την οποία ήταν αδύνατο να επιζήσει. Ο 33χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του είναι απαρηγόρητοι: «Έζησε από τις 3 ως τις 9 Ιουνίου και ήταν πανέμορφη» δήλωσε ο πατέρας της, αλλά όλη την βδομάδα της ζωής της πάλευε με μία πολύ σπάνια κατάσταση. Άφησε την τελευταία της πνοή από φυσικά αίτια στην αγκαλιά των γονιών της.

Ο Randy και η σύζυγός του Chelsea παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2013. Η Rumer ήταν η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, μετά τη River Rose Rogers που γεννήθηκε το 2013.