Πέτρος Λαγούτης: Πέτυχε το επιχειρηματικό του εγχείρημα στο Ντουμπάι;

20.10.2015
Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση καθορίζει την καθημερινότητα και τις επιλογές μας, ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης πήρε την απόφαση να πάρει ένα επιχειρηματικό ρίσκο. Δραστηριοποιείται τους τελευταίους μήνες στο Ντουμπάι και όπως εξομολογείται του βγήκε σε καλό.

Ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο «Ρουά ματ» και κάνει γυρίσματα στην Κύπρο αλλά και στα Αραβικά Εμιράτα, σε συνέντευξή του στο «Τηλεκοντρόλ» μίλησε για τις μουσικές βραδιές με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές που ετοιμάζει στο... Ντουμπάι.


«Οποιαδήποτε καινούργια κίνηση στη ζωή μας είναι ρίσκο. Το διάβασα πρόσφατα σε μια συνέντευξη και μου άρεσε ότι εμείς οι ηθοποιοί έχουμε μάθει να ζούμε με το ρίσκο. Κάθε παράσταση είναι ένα ρίσκο, γιατί δεν ξέρεις αν θα πάει καλά.

Το μόνο κατά της υπόθεσης είναι ότι δεν θα κάνω θέατρο φέτος και το υπέρ ότι ανανεώνεσαι μέσα από την αποχή και την απουσία σου. Ξεκινάμε μουσικές βραδιές με καλλιτέχνες όπως η Νατάσα Μποφίλιου τον Νοέμβριο και η Ζουγανέλη τον Δεκέμβριο, γιατί πια οι Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται εκεί είναι κάποιες χιλιάδες»