Λύσαμε το μυστήριο: Γιατί η Adele στο νέο videoclip έχει κινητό "με πορτάκι";

27.10.2015
Το νέο κομμάτι της Adele με τίτλο «Hello» μέσα από το επερχόμενο album της «25» έχει δημιουργήσει κύματα λυγμών και αναστεναγμών, όπως όλα σχεδόν τα singles της Βρετανίδας ερμηνεύτριας.

Αυτή τη φορά όμως μια λεπτομέρεια του βιντεοκλίπ έκλεψε τις εντυπώσεις, ή τουλάχιστον τα σχόλια στα social media. Οι θιασώτες της Adele αναρωτήθηκαν γιατί χρησιμοποιεί vintage κινητό με πορτάκι εν έτει 2015;

Ο σκηνοθέτης του video, Xavier Dolan, διαβάζοντας τα σχόλια που προκάλεσε αυτή η παλιομοδίτικη επιλογή αποφάσισε να εξηγήσει μέσω Twitter την απόφασή του να μη δώσει ένα smartphone στην Adele αλλά ένα κινητό... αντίκα.

Ο Dolan έφτασε να εξηγήσει το σκεπτικό του (έλεος δηλαδή!) σε ολόκληρη συνέντευξη που έδωσε στο αμερικάνικο People...

«Δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση», είπε. «Το να τραβώ iPhone κατά την κινηματογράφηση με κάνει να αισθάνομαι άβολα επειδή νιώθω σαν να γυρίζω διαφημιστικό».

«Αυτά τα πράγματα, τα iPhones, τα laptops, όλα αυτά τα στοιχεία, προσωπικά, με επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Και δεν είναι αυτό που θέλεις», συνέχισε. «Θέλεις να βγεις έξω από τη ζωή σου, θέλεις να μπεις στη ζωή κάποιου άλλου, θέλεις να ταξιδέψεις κάπου, θέλεις να σου πουν μια ιστορία. Συνειδητοποιώ πως ίσως να απόσπασα την προσοχή του κόσμου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με αυτό το κινητό με το πορτάκι, αλλά δεν ήταν σκόπιμο!».