Βγάζει μάτι το ολόχρυσο αρχαιοελληνικό ρετιρέ του Ντόναλντ Τραμπ [photos]

09.11.2016
Ελληνική μυθολογία, κίονες, φύλλα χρυσού στους τοίχους και μια θέα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, όλα αυτά στο παραμυθένιο ρετιρέ του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ στη Νέα Υόρκη - το οποίο θα αφήσουν όταν θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο, τον επόμενο Φεβρουάριο.

Οι λέξεις υπερπολυτελές και χλιδάτο δεν φτάνουν για να περιγράψουν αυτό το πανάκριβο τριών επιπέδων διαμέρισμα στον 66ο όροφο του Trump Tower, στην 5η Λεωφόρο. Ο 70χρονος νέος Πρόεδρος της Αμερικής, η τρίτη σύζυγός του, Μελάνια και ο 10χρονος γιος τους, μένουν σε ένα παλάτι που θυμίζει Βερσαλλίες... τουλάχιστον!

Διαβάστε ακόμη: Ντόναλντ Τραμπ: Οι 10+1 πιο sexy γυναίκες του νέου Πλανητάρχη [photos]

Κάθε γωνιά του διαμερίσματος φέρει μια ιδέα από ελληνική μυθολογία... το άγαλμα του Έρωτα και της Ψυχής, το Άγγιγμα του Μίδα. Η θέα στο Σέντραλ Παρκ είναι η ακριβότερη της Νέας Υόρκης γι αυτό και η σημερινή αξία του «διαμερίσματος» ξεπερνά τα 92 εκατομμύρια ευρώ (μόνο!)

Διαβάστε ακόμη: Μελάνια Τραμπ: Η Σλοβένα «παγόβουνο» που έγινε Πρώτη Κυρία της Αμερικής [photos]

Το ρετιρέ του 1983 είναι δημιουργία του κορυφαίου Angelo Donghia που μεσουράνησε στη διακόσμηση στα '70s και τα '80s και σχεδιάστηκε βασισμένο στο μότο του ότι «πρέπει να νιώθεις κάθε στιγμή ότι ό, τι είναι δίπλα σου είναι ελκυστικό και ότι είσαι και εσύ ελκυστικός». Η Daily Mail με λεζάντες πάνω στις φωτογραφίες υποδεικνύει όλα τα έργα τέχνης και τα αντικείμενα αξίας μέσα στο ολόχρυσο ρετιρέ που σοκάρει με τη χλιδή του!

Πηγή Daily Mail