Νέα Υόρκη: Εικόνες από τη διαστροφική διασκέδαση των '80s [photos]

15.01.2016
Έκθεση φωτογραφίας- μόδας σχετικά με τη νυχτερινή ζωή της Νέας Υόρκης κατά την περίοδο των ’80s και 90s, αναβιώνει την ανάγκη για διασκέδαση πίσω στο χρόνο.

Στα τέλη του 2015, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το Mudd Club φιλοξένησε ένα reunion φωτογραφιών προς πώληση, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να συλλάβουν ένα κομμάτι της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης με τους Kim Gordon και Debbie Harry.

Ακολούθησε η έκθεση «Beyond The Limelight», που ήρθε να χαρτογραφήσει την νυχτερινή Νέα Υόρκη στη δεκαετία του ’80 και του ’90. Η έκθεση έλαβε χώρα στο Museum of Fashion του Μαϊάμι, με ιστορικές φωτογραφίες των Tina Paul και Amanda Lepore, καθώς και του νονού του voguing, Willi Ninja με μερικές από τις αγαπημένες πόζες του ιδρυτή του μουσείου, Keni Valenti.

«Έχω πλήθος φωτογραφιών, αλλά τις περιόρισα σε ό,τι με ενέπνευσε και στους σχεδιαστές που ήθελα να παρουσιάσω» είπε στην Miami New Times.

Μεταξύ αυτών, πολύχρωμες δημιουργίες των Jean Paul Gaultier, Thierry Mugler, Vivienne Westwood, Dolce & Gabbana και πολλών άλλων. Στους τοίχους και 50 φωτογραφίες του Paul για την νυχτερινή ζωή με τους Keith Haring και Grace Jones.