Ζάμπλουτος κληρονόμος δημιούργησε ένα νησί - παράδεισο των Πειρατών! [photos]

26.02.2016
Αν είσαι δισεκατομμυριούχος, μπορείς άνετα να κάνει όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Ακόμη και να χτίσεις ένα ολόκληρο πειρατικό νησί, έτσι για την... πλάκα σου!

Αυτό ακριβώς έκανε ένας 29χρονος Βρετανός δισεκατομμυριούχος που ξόδεψε πολλά εκατομμύρια λίρες προκειμένου να δημιουργήσει στη μέση μιας λίμνης που ανήκει στην οικογένειά του έναν κανονικό παράδεισο πειρατών!

Η λίμνη αυτή βρίσκεται στα βόρεια του Cambridge και το νησάκι διαθέτει κοκοφοίνικες, ρυάκια και λιμνοθάλασσα που καταλήγει σε ένα μικρό καταρράκτη! Εκεί κατασκευάστηκε ένα μικρό χωριό- κόσμημα σύμφωνα με τα πειρατικά ...πρότυπα. Οι λεπτομέρειες των εσωτερικών χώρων των σπιτιών ξαφνιάζουν με τις προσεγμένες λεπτομέρειές τους.

Στο χωριό αυτό μπορεί κάποιος να δει την παμπ Black Doubloon, τον ξενώνα The Coffer’s Cabin και μία μικρή παραλιακή καλύβα την οποία ονόμασε Lubbers’ Locker.

Ο δισεκατομμυριουχος ωστόσο λογάριαζε χωρίς τον...ξενοδόχο, καθώς δεν πήρε άδεια από το Βρετανικό κράτος προκειμένου να δημιουργήσει τον μικρό αυτό παράδεισο και τώρα απειλείται με...κατεδάφιση! Αμεσα έκανε αίτηση για αναδρομική άδεια αναφέροντας το νησί δημιουργήθηκε στη μνήμη του παππού του Challis, John Dickerson, για να αναβιώσει ένα εγκαταλειμμένο αποικιακό νησί του 18ου αιώνα για αποκλειστικά ψυχαγωγικούς σκοπούς.