Αποκάλυψη: Η Τζένη Διαγούπη τα έμπλεξε με... προικοθήρα [photos]

02.03.2016
Μ' έναν απατεωνίσκο προικοθήρα τα...έμπλεξε η Τζένη Διαγούπη και τελικά κατέληξε ερωτευμένη μαζί του να προσπαθεί τον μυήσει στα μυστικά της αληθινής... αγάπης! Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους κ να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό ;

Ο λόγος για το ερωτικό θρίλερ της Καρολάιν Λίτς «Ο μυστήριος mr love» παρουσιάζεται από τα μέσα Μαρτίου στο Μικρό Γκλόρια με τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Τζένη Διαγούπη.


H υπόθεση

Λονδίνο 1910. Εκείνος, Ο MR LOVE, ένας γοητευτικός προικοθήρας και απατεωνίσκος που ασκεί γοητεία σε γυναίκες με «κουσούρι» όπως χαρακτηριστικά λέει κ ο ίδιος. Εκείνη η Αδελαίδα Πίντσιν, το «κουσούρι», μια ευτραφής ταπεινή καπελού ρομαντική με συναισθήματα και οικονομίες στην άκρη. Ο θύτης και το θύμα…που πέφτει στην αγκαλιά του από τον ξαφνικό έρωτα που της χτυπάει την πόρτα, τον παντρεύεται , το σκάει μαζί του από το σπίτι και τη δουλειά της και πάει σε ένα φτηνό ξενοδοχείο όπου εκεί διαδραματίζεται η τελευταία πράξη του έργου και της σχέσης τους…Εκεί θα ανακαλύψει τη δική της αλήθεια αλλά και τη δική του, μυστηριακή , καταλυτική, γοητευτική . Θα τον πείσει να μείνει κοντά της και να αλλάξει ζωή; Η αλήθεια της και τα συναισθήματά της θα τον κάνουν να ανακαλύψει την χαμένη αγάπη; Θα μπορέσουν να αγαπήσουν τις πληγές του παρελθόντος τους κ να ζησουν μαζί; Ή μήπως το σκοτεινό παρελθόν είναι πιο δυνατό ; Ένα έργο που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως δραματική κομεντί , με χιούμορ ευαισθησία και απρόσμενες εναλλαγές ύφους και κλίματος.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τζένη Διαγούπη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση –Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης

Κοστούμια: Χριστίνα Κοντοβά

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Φωτογραφίες : Γιώργος Καλφαμανώλης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Bασίλης Κουλακιώτης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Α.Ε

Προγραμματισμένη πρεμιέρα Σάββατο 19 Μαρτίου

Δευτέρα,Τρίτη,Τετάρτη & Κυριακή 21:15
Σάββατο 18:15
Διάρκεια: 85 λεπτά.


Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 12€, Φοιτητικό:10€, Ανέργων: 10 € (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας.


Αγορά εισιτηρίων:
Στα ταμεία του Θεάτρου ΓΚΛΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟ

Ιπποκράτους 7 μετρό Πανεπιστήμιο ,

τηλ.2103642334 & 2103600832
καθημερινά 10:30-13:30 & 17:30-21:30
Κρατήσεις μέσω Internet: viva.gr