Ο Μόρισεϊ βάζει για δήμαρχος Λονδίνου;

16.03.2016
Γνωστός για την υπερευαισθησία του σε θέματα ζώων, ο frontman των The Smiths πιθανότατα θα δεχθεί την πρόταση του κόμματος «Ευημερία των Ζώων» και θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Λονδίνου!

Ο ίδιος δήλωσε ότι εξετάζει πολύ σοβαρά την πρόταση που του έκανε η «Ευημερία των Ζώων».

«Πρέπει να υπάρχει μια κυβερνητική φωνή ενάντια στην κόλαση και στην αρχαϊκή κοινωνική αδικία που υφίστανται τα ζώα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μόνο και μόνο επειδή τα ζώα αυτά δεν μιλούν την δική μας γλώσσα» τόνισε ο Μόρισεϊ, που θυμίζουμε οτι αυτό το διάστημα δίνει και μια δύκολη μάχη με τον καρκίνο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσθεσε ότι τα σφαγεία είναι τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί. «Αν είστε από αυτούς που πίνουν γάλα, τότε σίγουρα θα συγχωρείτε και αυτά τα βασανιστήρια που τους γίνονται». Προ καιρού είχε χαρακτηρίσει σφαγέα των γνωστό σεφ Τζέιμι Όλιβερ.

Το συγκεκριμένο κόμμα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων επιβεβαίωσε ότι ζήτησε από τον καλλιτέχνη να είναι υποψήφιος. Για να μπορέσει να εμφανιστεί στα ψηφοδέλτιά του θα πρέπει να συλλέξει 330 υπογραφές, δηλαδή 10 από κάθε δήμο του Λονδίνου.