Celine Dion: Σκάνδαλο με το εξωφρενικό ποσό για την κηδεία του συζύγου της- Έγινε δημοσία δαπάνη

01.04.2016
Ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στο χώρο της διεθνούς μουσικής σκηνής και δεν καλύπτει τα έξοδα ούτε μιας κηδείας! Αυτό είναι ένα από τα ασχόλια που γίνονται στα social media για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με το κόστος της κηδείας του Ρενέ Ανζελί, συζύγου της τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν.

Η κηδεία του έγινε «δημοσία δαπάνη» και ο τελικός λογαριασμός ήταν δέκα φορές υψηλότερος απ’ όσο αναμενόταν, όταν εστάλη στην κυβέρνηση του Κεμπέκ από την εταιρεία του εκλιπόντος παραγωγού και συζύγου της τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν.

Το ραδιοφωνικό δίκτυο του Μόντρεαλ 98,5 FM μετέδωσε ότι όταν το Κεμπέκ πρότεινε «στην οικογένεια της Σελίν Ντιόν», να γίνει «κηδεία δημοσία δαπάνη» και η εταιρεία παραγωγής της Σελίν Ντιόν και του εκλιπόντος συζύγου του, η εταιρεία Production Feeling, αμέσως «πήρε την κατάσταση στα χέρια της».

Ωστόσο, η Production Feeling έστειλε έναν λογαριασμό στο υπουργείο Διεθνών Σχέσεων του Κεμπέκ ύψους 700.000 δολαρίων Καναδά (475.000 ευρώ), σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό, που επικαλείται διπλωματικές πηγές του Κεμπέκ.

Το ποσό αυτό δεν δαπανήθηκε ούτε για την κηδεία μεγάλων προσωπικοτήτων του Κεμπέκ όπως πρώην παίκτες του χόκεϊ ή άνθρωποι του πολιτισμού.

Η εταιρεία της Σελίν Ντιόν ζητά να καλυφθούν τα έξοδα μιας ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας, αν και η Πολιτεία διέθεσε αστυνομικούς, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο.