Ποιος πασίγνωστος σταρ-έκπληξη θα τραγουδήσει live τον τελικό της Eurovision

10.05.2016
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, που δεν ειναι καν Ευρωπαίος, επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέου του single στον τελικό της διοργάνωσης στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Ιστορία ετοιμάζεται να γράψει ο Justin Timberlake στην σκηνή της Eurovision, αφού θα γίνει ο πρώτος τραγουδιστής εκτός διαγωνιστικού τμήματος, που δεν έχει καμια ιστορική σχέση με το διαγωνισμό, που θα τραγουδίσει live για εκατ. τηλεθεατές.

«Είναι μια μεγάλη στιγμή και μια μεγάλη ευκαιρία, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που ο Justin Timberlake θα εκτελέσει το νέο του τραγούδι με το συγκρότημά του στο σόου μας» δήλωσε ο Sven Stojanovic, παραγωγός του Eurovision Song Contest 2016.

Ωστόσο, το τραγούδι έχει σουηδικό χρώμα, καθώς είναι έργο δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που σύνθεσαν και έκαναν παραγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Justin Timberlake.

«Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιοτή του τραγουδιού! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας» σχολίασε ο ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016.