Eurovision 2016: Άγρια κόντρα μεταξύ του Ολλανδού και του Ισραηλινού τραγουδιστή - Τσακώθηκαν άσχημα!

14.05.2016
Αυτό που φαινόταν να είναι μια υπέροχη συνάντηση καλλιτεχνών στο Άμστερνταμ, μπορεί να μην είναι και τόσο όμορφο τελικά. Σε ντοκιμαντέρ της Annemieke Schollaardt για την ολλανδική τηλεόραση NPO3, ο Douwe Bob αποκάλυψε ένα περιστατικό που φέρεται να συνέβη μεταξύ του ιδίου και του εκπρόσωπου του Ισραήλ Hovi Star.

Στο ντοκιμαντέρ ο Douwe εξηγεί πως υποψιάζεται πως έχουν δοθεί οδηγίες στον ισραηλινό να «ξεπηδάει» και να εκμεταλλεύεται κάθε δευτερόλεπτο δημοσιότητας με στόχο βέβαια την μάξιμουμ προβολή του. Όταν ο Douwe διαμαρτυρήθηκε λέγοντας «Κάνε λίγο κράτει», ο Hovi αντέδρασε σαν μια κανονική ντίβα λέγοντας ότι «μπορεί να είσαι αστέρι στην Ολλανδία, αλλά ποτέ δεν θα είσαι οπουδήποτε αλλού.»
Έτσι άρχισε ένα ανελέητο «ξεκατίνιασμα» σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, όπου οι δύο τραγουδιστές ανταλλάσσουν προσβολές.

Σε ζωντανή σύνδεση με Σουηδία, ο Κώστας Παπαποστόλου ανέφερε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», για τον καβγά που ξεκίνησε στο “Welcome Party” που διοργάνωσε η Eurovision την προηγούμενη Δευτέρα:

«Τσακώθηκαν και έχουν βγει από χθες στις τηλεοράσεις και βρίζονται. Βρίστηκαν άσχημα και είναι λέξεις που δεν μπορώ να πω στον αέρα της εκπομπής», είπε ο Κώστας Παπαποστόλου.