«Αναστήθηκε» και τραγουδάει η Γουίτνεϊ Χιούστον - Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral [vds]

20.05.2016
Αστείο, θλιβερό, φρίκη, αθλιότητα... πολλά ήταν τα σχόλια στα social media για την επανεμφάνιση της ... Γουίτνεϊ Χιούστον πάνω στη σκηνή του τηλεοπτικού αμερικανικού "The Voice".

Η Κριστίνα Αγκιλέρα είχε προετοιμαστεί για να τραγουδήσει πάνω στη σκηνή μαζί με την μακαρίτισσα τη Γουίτνεϊ Χιούστον - δηλαδή με το ολόγραμμά της.

Το βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από την προγραμματισμένη προβολή του και εξαιτίας των άπειρων αρνητικών σχολίων που εισέπραξε, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην δει το φως του τηλεοπτικού αέρα. Δείτε το βίντεο!

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ, Πρόεδρος του Hologram USA, δούλεψε με την Πατ Χιούστον, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Whitney Houston, για τη δημιουργία του 3D ολογράμματος της αξεπέραστης ποπ ντίβας, που έφυγε άδικα από τη ζωή. Η αδερφή της Χιούστον, Πατ είχε δηλώσει ότι ανυπομονεί για την επερχόμενη συνεργασία, και ότι θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους θαυμαστές της Whitney να δουν για άλλη μια φορά «ζωντανά» μια από τις πιο μεγάλες ερμηνεύτριες στην ιστορία. Η Hologram USA είναι υπεύθυνη για ολογράμματα άλλων διάσημων μουσικών όπως του Chief Keef, της Billie Holiday, του Buddy Holly κ.ά.