Δήμητρα Ματσούκα: Την διεκδικεί επίμονα άντρας με μεγάλη μύτη [photo]

27.05.2016
Ότι η Δήμητρα Ματσούκα είναι μία γυναίκα μοιραία το γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχει πλήθος φανατικών θαυμαστών που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα και που τη θεωρούν ως το απόλυτο… θηλυκό της Ελλάδας.

Η αγαπημένη ηθοποιός πολιορκείται στενά από έναν άνδρα ξεχωριστό, πολυτάλαντο, τρυφερό, αστείο, ποιητή και δεινό ξιφομάχο! Μοναδικό του ελάττωμα, η εξωτερική του εμφάνιση, καθώς η μύτη του είναι πραγματικά τεράστια.

Και για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο συγκεκριμένα, ο λόγος για την ηρωική κωμωδία του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ» που επιστρέφει και θα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σ ΄ολη την Ελλάδα.

Ο Συρανό γίνεται υπό τη σκηνοθετική μαεστρία του Γιάννη Κακλέα ένα σκηνικό θέαμα με 40 χαρακτήρες που ξεδιπλώνουν έρωτες και πάθη, σκαρώνουν ποιήματα και αστεία, τραγουδούν και πολεμούν μεταφέροντας μας από τις αίθουσες θεάτρου και τις μυρωμένες αυλές σπιτιών ως τα μοναστήρια καπουτσίνων και τα αιματοβαμμένα πεδία μαχών.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσαρκώνει τον εκκεντρικό ήρωα με τη διάσημη μύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό, πολυτάλαντο άνθρωπο, τρυφερό, αστείο, ποιητή και δεινό ξιφομάχο και κατ’ εξοχήν τραγικό πρόσωπο, που θα παραδεχτεί τον μεγάλο του έρωτα για την εξαδέλφη του Ρωξάνη μόνο λίγο προτού ξεψυχήσει.