Η Μόνικα με νέο κομμάτι στο Gagarin! [vds]

05.09.2016
Η δημοφιλής μουσικός έρχεται με τους Planet Tiki στο γνωστό στέκι της Λιοσίων, έχοντας στις αποσκευές της και ένα νέο τραγούδι, το «Hey Hallelujah».

Η μπάντα της, που τη συνόδευσε σε όλες τις συναυλίες του τελευταίου χρόνου για την προώθηση του Secret in the Dark (που επανακυκλοφόρησε με παγκόσμια διανομή από την Other Music και την Fat Possum τον Οκτώβριο που μας πέρασε) σε Ευρώπη και Αμερική, κάνει στάση και στην Αθήνα. Μέρος της παράστασης μπορεί κανείς να δει καταγεγραμμένο στο σχετικό επεισόδιο της περίφημης σειράς Tiny Desk του διεθνούς ραδιοφωνικού σταθμού NPR στην Ουάσινγκτον.



Στη συναυλία της 16ης Σεπτεμβρίου, που είναι το μοναδικό μεγάλο αθηναϊκό σόου της Μόνικα για ολόκληρο το 2016, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το νέο, ακυκλοφόρητο single “Hey Hallelujah”, του οποίου η πρεμιέρα έδωσε και τον τίτλο του live.

Επιπλέον, όσοι παρευρεθούν στην συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όλα τα παλαιότερα, αγαπημένα τραγούδια, παιγμένα σε νέες ενορχηστρώσεις και εκτελεσμένα από Αμερικανούς μουσικούς που έχουν στο ενεργητικό τους συνεργασίες με ονόματα όπως Aloe Blacc, Νick Waterhouse και την οικογένεια της Daptone Records και μοιράζονται για δεύτερη φορά τη σκηνή με τη Μόνικα στην Αθήνα, μετά την προπέρσινη συναυλία στο Ηρώδειο.

Special guest στη συναυλία θα είναι ο Μoa Bones (Δημήτρης Αρώνης). Ο τραγουδοποιός και πολυοργανίστας ηχογραφεί αυτήν την περίοδο καινούργιο υλικό και ξεκινά να διαφοροποιεί το concept στις συναυλίες, στις οποίες αναμένεται να παίξει παλιά και καινούρια τραγούδια του, συνδυάζοντας τη μυσταγωγία και την ατμόσφαιρα των πρώτων live με την ενέργεια και την ανάταση των πιο πρόσφατων συναυλιών του.