#ComedyFridays: 3 τύποι της διπλανής πόρτας σατιρίζουν τα πάντα όλα!

22.09.2016
Τρεις τύποι της διπλανής πόρτας (Αλέξανδρος, Θανάσης και Κώστας), μας υποδέχονται στη σκηνή για βραδιές γέλιου. Σχολιάζουν την καθημερινότητα και μιλούν για τα προβλήματα, το σεξ, τα ζευγάρια , τον πολυπολιτισμό, τα αθλητικά και ότι άλλο θέμα προκύψει από την επικαιρότητα φέρνοντας γέλιο με νοσταλγία μαζί.

#ComedyFridays - Stand up Cοmedy παράσταση από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο JoJo Night Club – Γκάζι, με τους Αλέξανδρο Τσουβέλα, Θανάση Παπαγεωργίου και Κώστα Παπαγεωργίου.

Όλες οι ανθρώπινες σχέσεις στο κωμικό τους πιάτο. Για 16 παραστάσεις (κάθε Παρασκευή) από τις 21:30 το βράδυ, οι συνεχόμενες ατάκες και μιμήσεις που για καιρό θα συζητάς με την παρέα σου JoJo Night Club (Τριπτοπολέμου 50, Γκάζι).

Μπόλικος αυτοσχεδιασμός και ανατροπές χαρακτήρων σε μία αμφίδρομη σχέση που χτίζεται με τον θεατή, τον κάνει να ξεφεύγει να γελά και να συνδέεται με τους χαρακτήρες. Η ομάδα του #ComedyFridays μετά από δύο πετυχημένες σεζόν στο Μοναστηράκι, μετακομίζουν στο απόλυτο κέντρο διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας στο Γκάζι.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο άνθρωπος 1000 πρόσωπα σατιρίζει την επικαιρότητα μέσα από τις μιμήσεις του, από τους γνωστούς celebrities μέχρι και φανταστικούς χαρακτήρες. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου με αυτοσχεδιασμούς, χαρακτήρες, σχέσεις και όλες οι λεπτομέριες που γιγαντώνονται στη σκηνή και ο Κώστας Παπαγεωργίου που παρουσιάζει πολιτική και αθλητική σάτιρα με μπόλικη δόση μιμήσεων και θεατρικότητα, συνδυάζοντας το παρελθόν με το παρόν.

Το JoJo Night Club είναι ένα από τα γνωστά και νέα club στο Γκάζι, που θα έχει ειδική διαμόρφωση για τις Stand Up βραδιές και μετά θα συνεχίζει με party μέχρι τις πρωινές ώρες! Φέτος θα προσθέσουμε και την επιλογή finger food στο menu για να δώσουμε στον κόσμο την καλύτερη δυνατή και ολοκληρωμένη εμπειρία από stand up comedy.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων από την πλατφόρμα Viva.gr έτσι ώστε να μπορείτε χωρίς κόπο να έχετε κάνει την κράτηση θέσης αλλά και γρήγορη εξυπηρέτηση στην είσοδο του χώρου.

Info:

#ComedyFridays στο JoJo Night Club
Τριπτοπολέμου 50, Γκάζι (50 μέτρα από σταθμό Metro).
Από Παρασκεύη 16 Σεπτεμβρίου και
για 16 παραστάσεις (κάθε Παρασκευή) στις 21:30 το βράδυ.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/jojo-club/comedyfridays/