Boo! Tέχνη και μουσική στη γειτονιά του Ψυρρή

22.09.2016
Το Boo! εδώ και 10 χρόνια «ζωντανεύει» τη γειτονιά του Ψυρρή με χρώμα και μουσική. Ιδανικό για ένα ευχάριστο πρωινό ξεκίνημα, όμορφο μεσημεριανό διάλειμμα και ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση αποτελεί σταθερή αξία της οδού Σαρρή.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου γιορτάζει την έναρξη της φετινής σεζόν με μια εκδήλωση γεμάτη εικόνες, τέχνη και μουσική και καλωσορίζει το φθινόπωρο εγκαινιάζοντας ένα νέο πλαίσιο δράσεων και δημιουργίας.

Το event περιλαμβάνει την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση Video Projection Mapping στην όψη του Boo! στα πλαίσια διεκπεραίωσης του μεταπτυχιακού προγράμματος του σπουδαστή Πατεράκη Μάνου, με τίτλο The awakening of Goddesses. Επίσης, στον διαμορφωμένο χώρο του κτιρίου, στον πρώτο όροφό του, διοργανώνεται η έκθεση φωτογραφίας “Unique, από την σχολή φωτογραφίας ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και συμμετέχουν τα μέλη της ομώνυμης φωτογραφικής ομάδας. Παράλληλα, θα οργανωθεί το Openday των σεμιναρίων της Σχολής για το νέο έτος, με ανοιχτή παρουσίαση προς το κοινό του ετήσιου προγράμματος μαθημάτων και δράσεων. ‘Ώρα έναρξης στις οκτώ (20:00) το απόγευμα.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μουσική και χορό, καθώς θα ακολουθήσει party σε Soul, Dub, Funk και Reggae ρυθμούς με την παραγωγό του Pepper Radio Λουκία Σούπουλη να βρίσκεται στα decks.

Έκθεση Φωτογραφίας: Unigue

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτιρίου, στον πρώτο όροφό του, τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας ‘Διαδρομές’, παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ‘Unique’.

Η φωτογραφική ομάδα δρα συλλογικά τα τελευταία 5 χρόνια, μέσα από projects, οδοιπορικά και εκθέσεις.

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων πάνω στη φωτογραφία, τον Οκτώβρη 2016, τα μέλη της ομάδας οργανώνουν μια ομαδική έκθεση πάνω στη μοναδικότητα της προσωπικής ματιάς. Οι φωτογράφοι, μέσα από τις προσωπικές τους θεματικές, καλούνται να επιδείξουν τις φωτογραφίες αυτές, που θα αναδείξουν τη μοναδικότητα της προσωπικής τους οπτικής.

Το Σάββατο που είναι και η τελευταία ημέρα της έκθεσης συμπίπτει με τη διοργάνωση, του Openday των σεμιναρίων της Σχολής ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για το νέο έτος, με ανοιχτή παρουσίαση προς το κοινό του ετήσιου προγράμματος μαθημάτων και δράσεων. Με ώρα έναρξης τις 20:00 το απόγευμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος
Συμμετέχουν: Παναγιώτης Αρμένης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Δημήτρης Γαλάνης, Σοφία Δασύρα, Κώστας Δελχάς, Τάσος Κουτσιαύτης, Δώρα Λαβαζού, Δημήτρης Παπαδάκος, Γιώργος Τσακανίκας, Τόλης Χατζηγνατίου.
Video Projection Mappin: The awakening of Goddesses

Μια ιστορία φαντασίας που παίρνει σάρκα και οστά στο κτίριο του Boo!Cafe - Bar. Ένα pilot video animation που θα προβληθεί στην όψη του διατηρητέου κτιρίου με το σενάριο να ξετυλίγεται στη ζωή τριών γυναικών - θεών, της Τέχνης, της Αρχιτεκτονικής και της Τεχνολογίας. Γεννήθηκαν για να βοηθούν, να διδάσκουν και να εμπνέουν την ανθρωπότητα. Ήταν εκείνες που οδηγούσαν την ψυχή των ανθρώπων προς τη σοφία, την ευημερία, τη γνώση και τη μαγεία. Όμως οι άνθρωποι, είχαν άλλα σχέδια για αυτές τις γυναίκες...

Επιμέλεια - Παραγωγή: Πατεράκης Μάνος
Σκηνοθεσία - Σενάριο: Πατεράκης Μάνος και Μπρέμπου Μαρία - Ντενίζ
Concept Art - Animation: Μπρέμπου Μαρία - Ντενίζ
Original Music: Πανοσιάν Μαρία

Info:

Boo!

Opening Season Day

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου

Είσοδος: Δωρεάν | From: 20.00 - Midnight

Boo! Cafe – Bar, Ψυρρή 21, Αθήνα