Cayetano live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα

11.10.2016
Μόνος, με εργαλεία του πλήκτρα, μπάσα, κρουστά και ηλεκτρονικά όργανα, ο Cayetano, αναλαμβάνει να επαναδημιουργήσει και να αυτοσχεδιάσει πολλά από τα κομμάτια του σε πραγματικό χρόνο παρουσία του κοινού.

Πολυμουσικός και με ιδιαίτερη έμφαση στην μουσική σύνθεση, ο Γιώργος Μπρατάνης μπήκε στην δισκογραφία το 1996 με το -τότε- συγκρότημά του, 'Στρογγυλό Κίτρινο'. Από το 2000 και μετά, συστήνεται ξανά στο κοινό ως 'Cayetano'. Κυκλοφορεί δύο δίσκους μόνο σε βινύλια, τα οποία σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τα βρεί κάποιος.

Η αναγνώριση έρχεται όταν κυκλοφορεί το άλμπουμ 'Focused' το 2006, μετά από τις εξαιρετικές κριτικές και το εκτενές airplay στο βρετανικό BBC. Έκτοτε, ακολουθούν οι προσωπικοί δίσκοι 'The Big Fall' (2009), 'Back Home' (2010), 'Once Sometime' (2012), 'The Right Time' (2015), πολλές συνεργασίες, βραβεία, υποψηφιότητες και αμέτρητα remixes σε Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, ο Cayetano έρχεται να μας παρουσιάσει ένα πρότζεκτ που “γεννήθηκε” στο μυαλό του κατά την πρόσφατη παραμονή του στην Κίνα.

Info:

Ιστορικός χώρος Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
Κυριακή 16 Οκτωβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση & 12 ευρώ στην είσοδο

www.cayetanomusic.com
Soundcloud: http://soundcloud.com/cayetano
Facebook: https://www.facebook.com/CayetanoMusic
Video: https://www.youtube.com/watch?v=hGZv4C2EFzQ

St Paul's Anglican Church, Athens
Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις
Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567
Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
www.ticketservices.gr
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ προπώληση & 12 ευρώ στην είσοδο (περιορισμένες θέσεις)