Fuzz Club: 22 καλλιτέχνες στα γενέθλια της Enter Events [photos+AfterMovie]

12.10.2016
Τα πέμπτα γενέθλιά της γιόρτασε η Enter Events το Σάββατο 8/10, με ένα all star line up 22 καλλιτεχνών που κατέκλυσαν το Fuzz Club.

Γύρω στις 9 με τον Blast’ em Bop να δίνει το ρυθμό, ο κόσμος είχε μισογεμίσει το Fuzz κι η διάθεση άρχισε ν’ ανεβαίνει. Δεν πέρασε ώρα και ο χώρος είχε γεμίσει με 900 άτομα.

Για 6 συνεχόμενες ώρες, το Fuzz ασφυκτικά γεμάτο δονούνταν από τις εμπνεύσεις και μαγικά των καλεσμένων καλλιτεχνών της Enter Events. Το κοινό με παλμό και δυναμισμό απολάμβανε τα set των dj.

Ο Billa Qause ξεσήκωσε τους πάντες. Οι Bass Delight και Fleck τα έσπασαν σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό με τον mc των Ska Dub Alliance να τους συνοδεύει. Η σταθερή αξία του Blend Mishkin, το ρεσιτάλ του Mononome και η τρέλα των Balkan Riddims συμπλήρωσαν τη βραδιά.

Να σημειώσουμε τις εξαιρετικές αλλαγές ανάμεσα στα set που βοήθησαν πολύ στο να δημιουργηθεί μια συνεχόμενη ροή - σαν πάνω στη σκηνή ήταν ένα και μοναδικό συγκρότημα όλη τη βραδιά. Οι συνεργασίες των καλλιτεχνών εξαιρετικές και το κλίμα εμφανώς ζεστό και ιδιαίτερο λόγω της ημέρας.

Στις 12 σύντομα κι απλά, κόπηκε κι η τούρτα κι επίσημα πια η Enter Events ξεκίνησε να βαδίζει προς τα 6 της χρόνια. Ακόμη μια εξαιρετική παραγωγή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες είναι από την Αλεξάνδρα Κατσαρού