Παυλίνα Βουλγαράκη: Κρητικό ροκ στο νέο τραγούδι με τον Ψαραντώνη [vds]

20.10.2016
«Φέρ' τα Μου Όλα Πίσω» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Παυλίνας Βουλγαράκη που μόλις κυκλοφόρησε. Η νεαρή τραγουδοποιός και τραγουδίστρια τολμά να συγκεράσει δύο μουσικές παραδόσεις, από τη μία ελληνικούς ρυθμούς, από την άλλη σκληρό κιθαριστικό ροκ.

Το αποτέλεσμα είναι ένα δυναμικό, μοντέρνο και πρωτότυπο άκουσμα, ενώ καθοριστική είναι η συνδρομή του Ψαραντώνη, του πιο διάσημου σύγχρονου Κρητικού λυράρη.

Με το ολοκαίνουργιο τραγούδι της η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να εξερευνήσει νέα μουσικά πεδία, να πειραματιστεί και τελικά να εκφραστεί έξω από τα συνηθισμένα. Η ίδια υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του «Φέρ' τα Μου Όλα Πίσω», δύο χρόνια μετά από το ντεμπούτο άλμπουμ της, το ιδιαίτερα ενδιαφέρον «Λαβύρινθοι».

Το «Φέρ' τα Μου Όλα Πίσω» συνοδεύεται από ένα ονειρικό, αγωνιώδες και ενίοτε σκοτεινό βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας και επιμελήθηκε ο Μιχάλης Παπανικολάου. Πρωταγωνίστρια είναι φυσικά η Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία τραγουδά στίχους «τώρα θα τρέξω ν' ανασάνω/ανθρώπους άλλους να μη φτάνω, θα 'χω το φως των ουρανών/οι ρίζες μου είναι αετών» ή το ρεφρέν-τίτλο «Γιατί να σ' αγαπήσω/φέρ' τα μου όλα πίσω/για να σε λησμονήσω».

Δείτε εδώ το βιντεοκλίπ με το καινούργιο τραγούδι της Παυλίνας Βουλγαράκη, «Φέρ' τα Μου Όλα Πίσω»: