Σάκης Ρουβάς: Χόρεψε συρτάκι και τρέλανε τους Ρώσους [vds]

25.10.2016
Ο Σάκης Ρουβάς, αφού τα έσπασε Σάββατο βράδυ στο Κέντρο Αθηνών, ταξίδεψε την Κυριακή 23/10 στην παγωμένη Ρωσία για να δώσει μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο καλλιτεχνικού προγράμματος για τον εορτασμό του Έτους Ελλάδας - Ρωσίας.

Ο Σάκης εμφανίστηκε μαζί με άλλους αγαπημένους Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες στο Κρεμλίνο τη Δευτέρα 24/10. Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Σάκης βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και μόλις τον αναγνώρισαν έγινε χαλασμός! Οι φανς του έσπευσαν για να πάρουν αυτόγραφο και να βγάλουν selfie μαζί του.

Η εκδήλωση κύρους πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Σάκης ήταν για άλλη μια φορά υπέροχος, χόρεψε συρτάκι και ενθουσίασε τους θεατές. Ο ίδιος έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «Είμαι ευτυχής και ευγνώμων για τη συγκλονιστική, μαγική Ελληνορωσική αγκαλιά αγάπης σήμερα στο Κρεμλίνο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».

Δείτε στιγμιότυπα και βίντεο από τη βραδιά και τον Σάκη να ποζάρει ανάμεσα σε δίδυμες Ρωσίδες, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

@sakisrouvas Backstage #photoshooting #ProudToBeGreek #Friendship #Russia #Greece #GreekRussianYear2016 #Moscow #TeamSakis #SakisArmy is #Everywhere

A photo posted by Sakis Rouvas Official Fanclub (@sakisrouvas_ofc) on

Εκεί και ο Κωνσταντίνος Αργυρός: