Η μεγάλη επιστροφή του Χρήστου Κυριαζή - Μετά από 20 χρόνια αποχής!

02.11.2016
Η μεγάλη επιστροφή στις πίστες της χρονιάς είναι πια γεγονός! Ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια αποχής από τη νύχτα, ο μεγάλος Χρήστος Κυριαζής ετοιμάζεται να επιστρέψει ακάθεκτος για ακόμα μια φορά.

Ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός, επιτυχίες του οποίου, όπως «Βράδυ Σαββάτου», «Έλα μωράκι μου», «Επιμένω», «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», «Το πουλόβερ», «Στο Ημεροβίγλι», «Η αγάπη είναι μία», «Στο μυαλό μου είσαι» και πολλά άλλα, τραγουδήθηκαν και αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό επιστρέφει στις live εμφανίσεις.

Πριν περίπου δέκα χρόνια βρίσκεται το δισκογραφικό ξεκίνημα των Onirama, που μας συστήθηκαν μέσα από εκεί. Μέσα σε αυτή τη δεκαετία έχουν καταφέρει επάξια να αναδειχθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της χώρας, ίσως και το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.

Οι επιτυχίες που έχουν χαρίσει πολλές, η ενέργειά τους επί σκηνής απίστευτη και το αποτέλεσμα μοναδικό, μιας και προκαλούν πραγματική… φρενίτιδα όπου εμφανίζονται. Ακολουθούνται από ένα τεράστιο κοινό που τους ακολουθεί φανατικά όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε τους εμφάνιση, σε κάθε τους συναυλία. Για το λόγο αυτό και κάθε τους βήμα γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Τους έχουμε δει στο πλευρό διάφορων καλλιτεχνών, όμως αυτή τη μουσική συνύπαρξη δεν θα την περίμενε κανείς. Onirama - Κυριαζής θα αποτελέσουν το πιο ανατρεπτικό δίδυμο της φετινής σεζόν! Το σχήμα συμπληρώνουν οι Stereo Soul.

Έναρξη Σάββατο 5 Νοεμβρίου - και κάθε Σάββατο!