Συγκινεί ο τραγουδιστής γιος του Λέοναρντ Κοέν: «Ο πατέρας μου έφυγε...» [photos+vds]

11.11.2016
Με μια συγκινητική δήλωση επιβεβαίωσε ο γιος του τραγουδιστή Λέοναρντ Κοέν τον θάνατο του πατέρα του, λέγοντας ότι έφυγε από τη ζωή, ικανοποιημένος και καλλιτεχνικά πλήρης!

«Ο πατέρας μου έφυγε ήσυχα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με τη γνώση ότι είχε ολοκληρώσει αυτόν -που όπως πίστευε- ήταν ένας από τους καλύτερους δίσκους του» δήλωσε ο 44χρονο γιος του Άνταμ Κοέν στο περιοδικό Rolling Stone. «Έγραφε μέχρι τις τελευταίες του στιγμές με την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του».

Ο ίδιος ο Κοέν σε μια συνέντευξή του πριν από περίπου ένα μήνα είχε δηλώσει έτοιμος να πεθάνει. «Είμαι έτοιμος να πεθάνω. Ελπίζω να μην γίνει δύσκολα. Κάπου εδώ είναι το τέλος για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο New Yorker.

Ο Λέοναρντ Κοέν δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά είναι πατέρας δύο παιδιών, του Άνταμ (1972) και της Λόρκα (1974), που απέκτησε με την αγαπημένη του σύντροφο, Σούζαν Έλροντ.

Ο Άνταμ Κοέν είναι frontman της μπάντας Low Millions από την Καλιφόρνια και όπως βλέπουμε στο βιντεοκλίπ του συγκροτήματος μοιάζει στον πατέρα του. Ο Άνταμ είχε πρόσφατα γενέθλια και πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία του ως παιδί από την Ύδρα, όπου ζούσε για ένα διάστημα με τον πατέρα του.

"We Go Home" was nominated for a CBC Music Award. Because of this cool cover, no doubt.

A photo posted by 🌶 (@commandercohen) on