Η 77χρονη «γιαγιά της Rock» Τίνα Τέρνερ στο θεατρικό σανίδι [photos]

16.12.2016
Έδωσε το τελικό οκ και η ζωή της θα γίνει θεατρική παράσταση στο West End. Η 77χρονη τραγουδίστρια, που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του 80, συζητούσε εδώ και καιρό τη θεατρική μεταφορά της ζωής της. Βρέθηκαν οι κατάλληλοι παραγωγοί και συμφώνησε!

Η ερμηνεύτρια του Simply the Best υπέγραψε με τον Ολλανδό παραγωγό Joop van den Ende, και το πρότζεκτ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.

Πηγές ανέφεραν στην The Mirror ότι η Τίνα Τέρνερ συζητάει αυτή την παραγωγή πάρα πολλά χρόνια, αλλά ήθελε να γίνουν όλα με τους όρους της, αφού πρόκειται για «τη ζωή και το έργο της Τίνα» όπως αποκαλείται η παραγωγή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τη ζωή της μεγάλης ρόκερ. Η άνοδός της στη μουσική βιομηχανία, η πολυτάραχη προσωπική της ζωή και η επιτυχία της σκιαγραφήθηκαν στην ταινία του 1993 «What's Love Got to Do with It», με την Άντζελα Μπάσεϊ στον κεντρικό ρόλο.

Η Τίνα είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της soul Έργουιν Μπαχ και ζουν στην Ελβετία. Το 2009 ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική.