Τζορτζ Μάικλ: Λίγο πριν το θάνατό του τα είχε ξαναβρεί με τον έρωτα της ζωή του

27.12.2016
Λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό του, ο Τζορτζ Μάικλ τα είχε ξαναβρεί με τον έρωτα της ζωή του… τον Κένι Γκος σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Τα δημοσιεύματα αυτά δύο μόλις μερικές εβδομάδες πριν, έγραφαν πως η επανασύνδεση των δύο, ξεκίνησε όταν ο Κένι Γκος, Τεξανός επιχειρηματίας έργων τέχνης, επικοινώνησε με τον τραγουδιστή μετά από χρόνια και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι.

Κοινοί τους φίλοι τους υποστηρίζουν ότι σκέφτονταν ακόμη και να είναι και πάλι ζευγάρι… Σύμφωνα με την Sun φίλος των δύο δήλωνε μερικές εβδομάδες νωρίτερα: «Ο Τζορτζ και ο Κένι, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια. Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον Τζορτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Κένι είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα».

Οι δύο άντρες είχαν έντονα παθιασμένη σχέση επί 13 χρόνια από το 1996 και χώρισαν το 2009. Ο τραγουδιστής μάλιστα έχει παραδεχθεί πώς αν δεν είχε την υποστήριξη του Κένι η αυτοκτονία θα μπορούσε να ήταν μια "πολύ ισχυρή πιθανότητα". Ο Γκος, συνέχισε να υποστηρίζει τον Μάικλ παρά ταύτα: Τον συνόδευσε σε ένα δικαστήριο το 2010 και πέταξαν μαζί το 2011 για την Αυστρία όπου ο Τζορτζ Μάικλ νοσηλεύτηκε όταν προσβλήθηκε από πνευμονία. Ο χωρισμός τους φέρεται να στοίχισε στον τραγουδιστή ο οποίος στη συνέχεια βυθίστηκε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις.