Τζορτζ Μάικλ: Του έκαναν τραχειοτομή για να τον σώσουν!

09.01.2017
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, o θρύλος της ποπ Τζορτζ Μάικλ είχε ταξιδέψει ένα μήνα πριν από το θάνατό του με ιδιωτικό τζετ στην Βιέννη για να δει γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου AKH, όπου είχε νοσηλευτεί με βαριά πνευμονία το 2011.

Μαζί του ήταν ο σύντροφός του Φάντι Φαγουάζ, αλλά και ο πατέρας του 53χρονου. Ο Δρ. Zielinski και ο συνάδελφός του δρ. Thomas Staudinger ήταν οι δύο γιατροί που επισκέφτηκε πριν από το θάνατό του ο Τζορτζ Μάικλ.

Ο τραγουδιστής είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου, γιατί τον είχαν σώσει από βέβαιο θάνατο πριν από έξι χρόνια. Ο Τζορτζ Μάικλ - εμμονικός καπνιστής - είχε καταρρεύσει πριν από συναυλία και είχε μεταφερθεί στο εν λόγω νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε τραχειοτομή για να ανοίξουν οι αεραγωγοί και να μπορέσει να αναπνεύσει, ενώ ήταν αναίσθητος για τρεις ολόκληρες εβδομάδες!

Μετά την περιπέτεια της υγείας με τον πνεύμονά του, ο Τζορτζ Μάικλ είχε ευχαριστήσει το προσωπικό που του έσωσε τη ζωή και είχε διαθέσει 1.000 free εισιτήρια συναυλίας του στους εργαζόμενους.

Mετά το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο γιατρός Christoph Zielinski, διευθυντής της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου, έγραψε στο Twitter: «Θλίβομαι από τον απροσδόκητο χαμό του Τζορτζ Μάικλ. Η ομάδα των γιατρών του από το νοσοκομείο ΑΚΗ της Βιέννης εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».