Έγινε η απογραφή της αμύθητης περιουσίας του Price - Ξεκίνησε η μάχη των κληρονόμων!

12.01.2017
Δικαστής της Μινεσότα θα επιληφθεί της υπόθεσης που αφορά στην περιουσία του ποπ σταρ Prince, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλής του από υπερβολική δόση παυσίπονων χαπιών, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο ροκ σταρ δεν είχε κάνει διαθήκη και ο δικαστής θα αποφασίσει αν τα αδέρφια του θα γίνουν οι απόλυτοι κληρονόμοι της διόλου ευκαταφρόνητης περιουσίας του. Αυτή την εβδομάδα κατατέθηκε σε δικαστήριο της Μινεσότα η λίστα με την απογραφή της περιουσίας του σταρ, και τα νούμερα ζαλίζουν!

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο τραγουδιστής του «Purple Rain» είχε στην ιδιοκτησία του ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει τα 25 εκατ. δολάρια, επιπλέον διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με καταθέσεις 110.000 δολαρίων και 67 ράβδους χρυσού που αποτιμούνται σε πάνω από 836.000 δολάρια.

Επίσης, τα διαθέσιμα της εταιρείας του NPG Music Publishing ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. δολάρια, ενώ δεν υπολογίζονται οι μετοχές και τα ομόλογα που είχε στην κατοχή του. Επισημαίνεται δε ότι η απογραφή της περιουσίας του καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 χρόνων, δεν είναι η τελική!

Μια από τις επιτυχίες του Prince ήταν το....Money Don't Matter 2 Night ...

Επιπλέον, υπάρχει και μία σειρά από ακυκλοφόρητα τραγούδια, που δεν έχουν αποτιμηθεί, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: κοσμήματα, ο εξοπλισμός του στούντιο ηχογράφησης και τουλάχιστον μία ντουζίνα αυτοκίνητα.

Η αδερφή του Prince, Tyka Nelson, και τα 5 ετεροθαλή αδέρφια του περιμένουν με ανυπομονησία την τελική απόφαση του δικαστή.