Με την Demy στην Eurovision - Τι έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος στα social!

13.01.2017
Σχεδόν τέσσερις μήνες πριν τη βραδιά της φετινής Eurovision, η ΕΡΤ ανακοίνωσε και επίσημα την τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει.

Επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής, η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως η Demy θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον Μάιο, στο Κίεβο!

«Με μια δυναμική ομάδα, που απαρτίζουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, o σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός και η ερμηνεύτρια Demy, θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο από τις 9 έως τις 13 Μαΐου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την επιλογή του τραγουδιού, η ανακοίνωση κάνει γνωστό πως, σύντομα, σε ειδική εκπομπή, θα παρουσιαστούν τρία υποψήφια τραγούδια, τα οποία «θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό» και εκείνο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι η ελληνική συμμετοχή στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Τη χαρά του εξέφρασε στα social media ο Δημήτρης Κοντόπουλος, συνθέτης του τραγουδιού που θα στείλουμε φέτος στον διαγωνισμό:

🇬🇷#Eurovision2017 #Greece @demy_official @fokasevagelinos #🇬🇷

A photo posted by Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) on

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος υπογράφει το κομμάτι «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» που έκανε γνωστή την Demy στο ευρύ κοινό μέσα από καλοκαιρινή διαφήμιση: