Όταν η Αμερική συναντά την Κίνα!

19.11.2003
Το China's Fantasy είναι ένα κινέζικο εστιατόριο, αλλιώτικο από τα άλλα της κατηγορίας του. Στον χώρο αυτό δεν πρόκειται να νιώσετε ούτε λεπτό πως βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τα βάθη της Ανατολής.
Το China's Fantasy είναι ένα κινέζικο εστιατόριο, αλλιώτικο από τα άλλα της κατηγορίας του. Στον χώρο αυτό δεν πρόκειται να νιώσετε ούτε λεπτό πως βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από τα βάθη της Ανατολής. Κι αυτό, διότι ο διάκοσμος δεν έχει καμία σχέση με την κινέζικη παράδοση.

Στο China's Fantasy γίνεται ένα παράξενο πάντρεμα. Εδώ, δηλαδή, συναντάς τη φαντασία της κινέζικης κουζίνας σε ατμόσφαιρα Νεουρκέζικου bar - restaurant. Η αίθουσα είναι μικρή, λιτή, μοντέρνα, καθόλου κινέζικη αλλά αρκετά αμερικάνικη. Ο χαμηλός φωτισμός και η απαλή μουσική είναι σήμα κατατεθέν εστιατορίου στην καρδιά του Μανχάταν.

Κουζίνα
Σε αντίθεση με την αισθητική του χώρου, η κουζίνα είναι αμιγώς κινέζικη. Μάλλον, πιο κινέζικη δεν γίνεται. Στο μενού περιλαμβάνεται μία μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες, λαχανικά και σούπες. Τα κύρια πιάτα περιέχουν πάπια, κοτόπουλο, κρέας και θαλασσινά, ενώ από μία ανατολίτικη κουζίνα, που σέβεται τον εαυτό της δεν θα μπορούσε να λείπει το sushi. Περιλαμβάνει, δε, και ειδικά πιάτα, όπου ξεχωρίζουν: η ανατολίτικη παρουσίαση της πάπιας με μανταρίνι (Mandarin Duck) και το καραμελωμένο κοτόπουλο ή χοιρινό (Caramel Chicken or Pork).

· Να κάνουμε...μνεία στις ιδιαίτερα προσιτές για το ευρύ κοινό τιμές.


Καμπούρογλου 32, Νέο Ψυχικό
Τηλ: 210- 6749889