Επειδή...ο Γενάρης είναι πολύ μακριά!

08.12.2003
Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τον Ιανουάριο επειδή ξεκινούν οι εκπτώσεις, οπότε και θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε το συνολάκι που μας έχει γυαλίσει εδώ και καιρό στη βιτρίνα.
Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τον Ιανουάριο επειδή ξεκινούν οι εκπτώσεις, οπότε και θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε το συνολάκι που μας έχει γυαλίσει εδώ και καιρό στη βιτρίνα. Αυτό όσον αφορά τους...ενδυματολογικούς μας πόθους, διότι για τους...γευστικούς μας πόθους δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο χρόνο! Αρκεί να επισκεφτούμε τα: Casa di Pasta & Silver Star στην Κηφισιά και το Red Marrakesh στου Ψυρρή και θα βιώσουμε την απόλυτη γευστική απόλαυση σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο Casa di Pasta (Χαριλάου Τρικούπη & Γορτυνίας 11, Κηφισιά. Τηλ: 210 - 6233361) απολαμβάνουμε μόνο με 20 ευρώ το "μενού της γυναίκας" - και όχι μόνο - ενώ κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στο Silver Star (Ιωνίας 37 & Τροίας. Τηλ: 210 - 8000108) για όσους θέλουν...αστεράτες γεύσεις, υπάρχει το "Stars Menu" επίσης με 25 ευρώ.

Όποιος πάλι βρεθεί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλατεία Ψυρρή, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι το Μαρόκο στην εκπληκτική και μοναδικά φθηνή τιμή των 20 ευρώ! Πως γίνεται αυτό; Αρκεί, να επισκεφτεί το Red Marrakesh (Αγαθάρχου 3. τηλ: 210 - 3317646) κάθε Κυριακή μεσημέρι και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 21.00, όπου στο πολυτελές περιβάλλον του θα απολαύσει το "Μενού των Βεδουίνου" μόνο με 20 ευρώ!

Ο Όμιλος Παπακώστα με τα εστιατόρια Casa di Pasta, Silver Star, Cubanita, Red Marrakesh & Grappas, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά εμπράκτως ότι είναι σε θέση να αφουγκραστεί κάθε φορά τι "προστάζει" η εποχή και να το προσφέρει στους φίλους και πελάτες του.