Το "νεαρό" Aqua!

27.01.2004
Νέα άφιξη στον χώρο της γεύσης είναι το Aqua, το οποίο μετράει σχεδόν σαράντα μέρες λειτουργίας. Ωστόσο, αν και...ασαράντητο έχει δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του
Νέα άφιξη στον χώρο της γεύσης είναι το Aqua, το οποίο μετράει σχεδόν σαράντα μέρες λειτουργίας. Ωστόσο, αν και...ασαράντητο έχει δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του καθώς ο ιδιοκτήτης του είναι γνωστός από το Άβαλον στου Ψυρρή. Αυτό που διακρίνει το Aqua, το σήμα κατατεθέν του δηλαδή, είναι το κρέας. Σε αυτό είναι βασισμένη η κουζίνα του. Ωστόσο, εσείς οι φαν του ψαριού μην τρομάζετε, υπάρχει και από αυτό. Το εστιατόριο φαίνεται πως αποτελεί πόλο έλξης για ζευγάρια και γυναικοπαρέες.

Η Κουζίνα
Αν ψάχνετε για καλό T-bone steaks θα το βρείτε εδώ. Όσοι επισκέπτονταν το Άβαλον θα περάσουν και από το Aqua, αφού ο ιδιοκτήτης του έχει εντρυφήσει στο θέμα "καλό T-bone steaks". Επίσης, από το μενού ξεχωρίζουν το καλαμάρι ποσέ με άνηθο, το γεμιστό λαβράκι με καβουρόψυχα και σος σαφράν καθώς και το κανταΐφι τυριών.

Ο Χώρος
Ο χώρος δεν είναι μεγάλος. Συγκεκριμένα, η χωρητικότητα του Aqua είναι αυστηρά 60 ατόμων. Αυτό είναι θετικό στοιχείο, αφού υπάρχει άνεση και τα τραπέζια είναι μακριά το ένα από το άλλο. Έτσι, δεν χρειάζεται να ακούμε τη διπλανή να κατσαδιάζει τον σύντροφό της, ούτε να ακούμε τον απέναντι γεματούλη κύριο να...χωνεύει το γεύμα του! Ευτυχώς... Η διακόσμηση, πάλι, είναι απλή και λιτή. Ο φωτισμός είναι χαμηλός και σε συνδυασμό με το απαλό κίτρινο που κυριαρχεί στον χώρο, δημιουργούν ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.


Ανδριανείου 46, Ν. Ψυχικό
Τηλ: 210 - 6753934
Τιμή: 30 -40 ευρώ το άτομο