Διεθνής Έκθεση Γελοιογραφίας στη Ρόδο

22.07.2004
Περίπου 350 γελοιογραφίες, εμπνευσμένες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, που θα βρεθούν στη Ρόδο, από 30 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου, στη 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας Ρόδου.
&00 Περίπου 350 γελοιογραφίες, εμπνευσμένες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, που θα βρεθούν στη Ρόδο, από 30 Ιουλίου έως 16 Αυγούστου, στη 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας Ρόδου.

Η έκθεση που διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου και το δήμο Ροδίων, φιλοξενείται στις αίθουσες του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ροδίων.

Στην έκθεση κατέθεσαν τις εμπνεύσεις τους, με υψηλής ποιότητας αισθητική, σύνθεση και καυστικό χιούμορ, 245 σκιτσογράφοι από 45 χώρες με συνολικά 703 έργα. Από τα έργα αυτά, η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από προσωπικότητες του χώρου, προέκρινε 350 έργα και από αυτά τα 11 επιλέχθηκαν για τα χρηματικά βραβεία και τους επαίνους, που προβλέπει η προκήρυξη του διαγωνισμού συμμετοχής. Τιμητική θέση στη 2η Διεθνή Έκθεση Γελοιογραφίας θα έχει ο Μποστ.