"Φράνκεσταϊν Ρεντίκουλους" με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

26.07.2004
Την ανατρεπτική κωμωδία - παρωδία "Φράκενσταϊν Ρεντίκουλος" του Μάρτιν Ντάουνινγκ παρουσιάζουν στο θέατρο "Νέο Ριάλτο" ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.

Την ανατρεπτική κωμωδία - παρωδία "Φράκενσταϊν Ρεντίκουλος" του Μάρτιν Ντάουνινγκ παρουσιάζουν στο θέατρο "Νέο Ριάλτο" ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη.

Ο βαρώνος, Βίκτωρ Φον Φράνκεσταϊν (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), άξιος συνεχιστής της ιστορικής οικογένειας των Φράνκεσταϊν και η σύζυγός του Βαρώνη Ελίζαμπεθ Φον Φράνκεσταϊν (Εφη Μουρίκη) ζουν στον πύργο τους, κάπου στα Καρπάθια Όρη. Ο Βαρώνος μαζί με τον πιστό του υπηρέτη, Ίγκορ (Πάνος Σταθακόπουλος), έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του στη δημιουργία ενός πλάσματος (Πρόδρομος Τοσουνίδης) που έχει τη μορφή τέρατος.

Η φήμη για τη δημιουργία του έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με συνέπεια όλα τα τερατόμορφα στοιχεία της φύσης να θέλουν να τον επισκεφθούν για να ζητήσουν λύση στο πρόβλημά τους. Πρώτος καταφθάνει ο Κόμης Δράκουλας Τζούνιορ (Χρήστος Γιάνναρης), η ντροπή της οικογένειας των βρικολάκων, διότι είναι γκέι. Δεύτερος, το Φάντασμα της Όπερας (Παναγιώτης Πετράκης), που αφήνει την όπερα κι έρχεται στον πύργο για να ζητήσει μία πλαστική επέμβαση, για να αρέσει στην προστατευόμενη του Κριστίν.

Τρίτη καταφθάνει η πρωταγωνίστρια της Όπερας Κριστίν (Αρετή Πασχάλη), η οποία έρχεται για να εκδικηθεί το Φάντασμα της Όπερας, που της έχει καταστρέψει την καριέρα ρίχνοντας πολυέλαιους στους θεατές. Ποιον από όλους θα πρωτοθεραπεύσει ο Δόκτωρ Φράνκεσταϊν, αν όχι πρώτη και καλύτερη τη γυναίκα του, η οποία δολοφονεί όλα τα κλασσικά τραγούδια πιστεύοντας ότι είναι πριμαντόνα.


Παίζουν:
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Εφη Μουρίκη, Χρήστος Γιάνναρης, Πάνος Σταθακόπουλος, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Παναγιώτης Πετράκης, Αρετή Πασχάλη

Συντελεστές
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Σκηνικά - Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: Διονύσης Τσακνής
Χορογραφίες: Φωκάς Ευαγγελινός
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης


Πρεμιέρα: 28 Οκτωβρίου

Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Τετάρτη- Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή: 21.15
Σαββατο: 18.15 (λαική απογευματινή)
Κυριακή: 18.15

Τιμές εισιτηρίων
20, 15, 14 ευρώ