Βάλτε... ΧρώμαChroma στη ζωή σας!

18.11.2004
Ένας πολυχώρος με σκοπό να φτιάξει τη διάθεση και να σπάσει τη μονοτονία της πόλης βάζοντας χρώμα στη ζωή μας είναι το ΧρώμαChroma.
Ένας πολυχώρος με σκοπό να φτιάξει τη διάθεση και να σπάσει τη μονοτονία της πόλης βάζοντας χρώμα στη ζωή μας είναι το ΧρώμαChroma. Το εν λόγω cafe restaurant bar βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και συνδυάζει φαγητό, καφέ και ποτό στο γνωστό τριώροφο διατηρητέο με την minimal αισθητική.

Ο χώρος αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα, όπου το καθένα διαθέτει χρώμα, ζεστασιά και καλαίσθητη διακόσμηση. Το ΧρώμαChroma βρίσκεται δίπλα στο Σύνταγμα κι αποτελεί τόπο συνάντησης όλων των «φυλών» της Αθήνας.

Το Café

Το ισόγειο του μαγαζιού λειτουργεί ως cafe και lounge bar. Εδώ, ο χώρος είναι μοντέρνος και νεανικός, ενώ κυριαρχεί παντού το χρώμα, από τους τοίχους μέχρι τον φωτισμό και τις διακοσμητικές λεπτομέρειες. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε καφέδες, δροσερούς χυμούς και ελαφριά γεύματα με easy listening ακούσματα από νωρίς το πρωί.
Το βράδυ, ο χώρος «μεταμορφώνεται», οι τόνοι και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, η διάθεση και το κέφι απογειώνονται, αφού σερβίρονται εκλεκτά ποτά και δροσερά cocktails, ενώ τη θέση τους στα πλατώ παίρνουν τη θέση διαφορετικοί Dj's

Εστιατόριο

Στον πρώτο όροφο φιλοξενείται το εστιατόριο. Τα χρώματα εδώ, είναι απαλά στις αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί, με χαμηλή freestyle μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα. Η κουζίνα περιλαμβάνει πιάτα με φαντασία και γεύση, όπως δροσερές σαλάτες, πρωτότυπα ορεκτικά και πολύχρωμα ζυμαρικά. Επίσης, διαθέτει ενημερωμένη κάβα.
Το εστιατόριο είναι ιδανικός χώρος και για επαγγελματικά γεύματα ή lunch breaks. Η κουζίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 το βράδυ

Επαγγελματικά γεύματα και δεξιώσεις

Στον δεύτερο όροφο λειτουργεί ένας χώρος, που διαμορφώνεται και μεταμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση. Τα μεγάλα παράθυρα με θέα την πόλη είναι από τα μεγάλα ατού.


Καραγεώργη Σερβίας και Λέκκα 8
Τηλ. : 210 3317793,
Ανοιχτά : ΠΡΩΙ - ΒΡΑΔΥ