Παράταση για τη Λίμνη των Κύκνων!

29.11.2004
Λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει «η Λίμνη των Κύκνων», από το μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Οδησσού, το θέατρο Coronet παρατείνει τις παραστάσεις του στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2005.
Λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει «η Λίμνη των Κύκνων», από το μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Οδησσού, το θέατρο Coronet παρατείνει τις παραστάσεις του στην Αθήνα μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2005. Στη συνέχεια «Η Λίμνη των Κύκνων» θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 14 μέχρι την Τρίτη 18 Ιανουαρίου στο Ράδιο Σίτυ, φέρνοντας την μεγάλη επιτυχία κοντά στο κοινό της βόρειας Ελλάδας.


Κρατικό Μπαλέτο της Όπερας της Οδησσού
Το Θέατρο της Κρατικής Όπερας Οδησσού φημίζεται όχι μόνο για την αρχιτεκτονική του, αλλά και τη σημαντική καλλιτεχνική του πορεία. Το Κρατικό Μπαλέτο της Όπερας Οδησσού έχει στο καλλιτεχνικό δυναμικό του πενήντα διακεκριμένους χορευτές οι οποίοι έχουν ερμηνεύσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο κλασικών έργων, που παρουσιάστηκαν τόσο στη Ρωσία όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως: "Η Ωραία Κοιμωμένη", "Καρυοθραύστης", "Η Λίμνη των Κύκνων", "Κάρμεν"," Madam Butterfly".

"Η Λίμνη των Κύκνων": Η υπόθεση
Ο πρίγκιπας Ζίγκφριντ ερωτεύεται τη Βασίλισσα των Κύκνων, Οντέτ, την οποία έχει μαγέψει ο κακός μάγος Φον Ρότμπαρτ καταδικάζοντάς τη να ζει σαν κύκνος την ημέρα και σαν άνθρωπος τη νύχτα. Μόνο η δήλωση της αιώνιας αγάπης ενός άνδρα σε εκείνη και σε καμία άλλη μπορεί να λύσει τα μάγια. Ο Ζίγκφριντ μαγεμένος από την ομορφιά της δηλώνει την αγάπη του στην Οντέτ αλλά στο χορό που ακολουθεί εκείνη τη βραδιά, ο Φον Ρότμπαρτ τον παγιδεύει να ζητήσει σε γάμο την κόρη του Οντίλ, την οποία είχε κάνει να μοιάζει στην Οντέτ. Ο Ζίγκφριντ αναγνωρίζει το λάθος του και τρέχει στη λίμνη να βρει την Οντέτ . Εκεί τον περιμένει ο Φον Ρότμπαρτ με τον οποίο ο πρίγκιπας παλεύει και καταστρέφει τη δύναμη του. Τα μάγια λύνονται, η Οντέτ ξαναγίνεται άνθρωπος και ενώνεται με τον Ζίγκφριντ σε αιώνια ευτυχία.

ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΕ 4 ΠΡΑΞΕΙΣ
Μουσική
:P.I Tchaikovsky
Libretto: E.M. Petipa, L.Ivanov
Χορογραφία: B.H. Troshchenko
Σκηνογραφία: Εugenios Gourenko
Solist: Margarita Camis, Andrei Litvinov

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Δευτέρα: 17.00
Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 20.30
Κυριακή: 17.00

Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία 30 ευρώ
Καναπές και Τραπέζι : 100 Ευρώ για 4 άτομα
Εξώστης: 25 ευρώ
Παιδιά: Πλατεία 20 ευρώ
Παιδιά+ φοιτητικό: Εξώστης 15 ευρώ

Διάρκεια παράστασης 135 λεπτά - 1 διάλειμμα