Παράταση για την "Αννυ Σάλιβαν"!

23.03.2009
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε τη φετινή θεατρική χρονιά «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο Θέατρο ΑΛΦΑ, παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι τις 3 Μαίου!

Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε τη φετινή θεατρική χρονιά «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο Θέατρο ΑΛΦΑ, παρατείνονται οι παραστάσεις μέχρι τις 3 Μαίου!

«Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν», του Ουΐλλιαμ Γκίμπσον είναι ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο θεματικός του άξονας εμπνέεται από μια αληθινή όσο και συγκλονιστική ιστορία που συνέβη στον αμερικάνικο νότο στα τέλη του 19ου αιώνα.
Ηρωίδες του έργου είναι δυο γυναίκες που αποτελούν πρότυπα για την παγκόσμια κοινότητα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και πρότυπα θέλησης και πίστης στην προσπάθεια για όλους τους ανθρώπους η Έλεν Κέλλερ και η δασκάλα της, Άννυ Σάλιβαν.

Το «Θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» είναι το θαύμα της ανθρώπινης προσπάθειας, της προσήλωσης και της επιμονής στο αποτέλεσμα. Σε μια τέτοια εκδοχή λοιπόν δεν χωρούν οι μελοδραματισμοί. Η προσπάθεια απαιτεί ιδρώτα και όχι δάκρυα. Η προσπάθεια είναι μια μάχη, με τον εαυτό σου και με τους άλλους.
Κι όπως λέει η Άννυ κάποια στιγμή: «Στην αγάπη και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται?»

Παίζουν οι: Πέγκυ Τρικαλιώτη (στο ρόλο της Άννυ Σάλιβαν), Θωμάς Κινδύνης, Γεωργία Μαυρογιώργη, Θεοδώρα Βουτσά, Ορέστης Σοφοκλέους και ο Πάνος Χατζηκουτσέλης.
Επίσης, εναλλάξ στο ρόλο της Έλεν Κέλλερ, οι μικρές Δήμητρα Δουμένη- Αναστασία Τσιλιμπίου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή
: Τζιανκάρλο Σέπε
Μετάφραση- Απόδοση: Θωμάς Σιδέρης, Γιάννης Διαμαντόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Διαμαντόπουλος
Σκηνικά- Κοστούμια: Ντόρα Λελούδα
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Κινησιολογία: Μαρκέλα Παπαδαμάκη
Φωτισμοί: Αντρέας Σινάνος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βίκυ Ψαλτίδου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ
Πατησίων 37, τηλ. 210-5238742


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΒΡΑΔΥΝΕΣ: ΠΕΜΠΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ: 9.15μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ: 8.00μ.μ.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ (λαϊκή): 7.00μ.μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: 6.00μ.μ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με διάλειμμα 10’
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 24€, 18€ (λαϊκή), 16€ (φοιτητικό)