''Singapore'' στο Φαληρο

10.05.2001
Την κουζίνα της Απω Ανατολής έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων στο εστιατόριο ''Singapore''. Ανακαινισμένο και υπό νέα διεύθυνση, το εν λόγω εστιατόριο προσφέρει στους θαμώνες τους ποικιλία πιάτων που προέρχονται από τη γευστική παράδοση της Απω Ανατολής.
Την κουζίνα της Απω Ανατολής έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων στο εστιατόριο Singapore. Ανακαινισμένο και υπό νέα διεύθυνση, το εν λόγω εστιατόριο προσφέρει στους θαμώνες τους ποικιλία πιάτων που προέρχονται από τη γευστική παράδοση της Απω Ανατολής. Η διακόσμηση του Singapore είναι λιτή και βασισμένη σε αποχρώσεις του λευκού, με ιδιαίτερες, αλλά όχι χτυπητές, πινελιές από την ανατολική παράδοση.
Οι γεύσεις του Singapore είναι ψαγμένες αλλά με σημείο αναφοράς τους πάντα τα αρώματα και τα υλικά της ανατολικής παράδοσης. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην εμφάνιση των πιάτων, η οποία σε συνδυασμό με τη γεύση δίνει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στον πελάτη. Η κουζίνα του είναι ένα μείγμα Πολυνησιακής, Καντονέζικης και βιετναμέζικης κουζίνας. Αρχίσαμε με ανοιξιάτικα ρολά και με μάνγκο μπηφ, ενώ πολύ απολαυστικά είναι και τα σκάλοπς. Από τα κύρια πιάτα, προτείνουμε το αυτοκρατορικό φιλέτο με σάλτσα τεριγιάκι και την πάπια με σος πορτοκάλι ενώ ιδιαίτερα εύγευστο είναι και το καβούρι με πικάντικη σάλτσα. Το κλείσιμο του δείπνου μπορεί να γίνει, επίσης, πολύ γευστικά καθώς η ποικιλία του ''Singapore'' είναι μεγάλη και στα επιδόρπια, που περιέχουν γευστικές πινελιές ανατολικής προέλευσης. Δοκιμάσαμε τηγανητό παγωτό με φιστίκια και σος σοκολάτας και το τηγανητό γάλα καρύδας. Στο Singapore μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε τις κινέζικες μπίρες Τσιν Τάο, αλλά και jasmin tea και green tea για το τέλος του φαγητού. Αν, πάλι, προτιμάτε τα ... παραδοσιακά, η ενημερωμένη κάβα του μαγαζιού είναι στη διάθεσή σας.
Μιά επίσκεψη στο Singapore θα σας πείσει ότι η ανατολίτικη κουζίνα, είναι ένας τομέας στον οποίο αξίζει να εντρυφήσετε με όρεξη.
Singapore : Αγ. Βαρβάρας 60 Π. Φάληρο
Τηλέφωνα : 9889688, 9852474
Τιμή κατ' άτομο : 6-7.000