Καρυοθραύστης στον Πάγο!

13.10.2005
Τον «Καρυοθραύστη» του Τσαικόφσκι επί πάγου θα παρουσιάσει το διάσημο μπαλέτο της Αγίας Πετρούπολης στις 16 Νοεμβρίου στο Κλειστό γήπεδο Φαλήρου.

Πότε: Τετάρτη και Παρασκευή στις 20.30 το βράδυ, Σάββατο στις 17.30 και 21.00 και την Κυριακή στις 12.30 και 17.30.
Που:
ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού)
Προπώληση εισιτηρίων: Virgin Megastores (Αθήνα, Μαρούσι, Γλυφάδα, Ρέντης)

Τον «Καρυοθραύστη» του Τσαικόφσκι επί πάγου θα παρουσιάσει το διάσημο μπαλέτο της Αγίας Πετρούπολης στις 16 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις, στο Κλειστό Φαλήρου. Το μπαλέτο έχει προσαρμοστεί στον πάγο από το διάσημο χορογράφο και καλλιτεχνικό διευθυντή των Μπαλέτων στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης, Κονσταντίν Ρασσάντιν, πρώτο χορευτή και αργότερα χορογράφο των Μπαλέτων Μαρίνσκι (πρώην Κίρωφ). Η δεξιοτεχνία των αέρινων χορευτών, η άψογη τεχνική και έκφραση τους διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από το πρώτο λεπτό.
Για τις ανάγκες της παράστασης στο Κλειστό Φαλήρου θα δημιουργηθεί μια παγοπίστα από τόνους αληθινού πάγου που θα χρειαστεί πάνω από 24 ώρες για να κατασκευαστεί. Τα 100 εντυπωσιακά κοστούμια, οι φωτισμοί και οι 35 ταλαντούχοι χορευτές θα προσφέρουν ένα λαμπρό θέαμα, υψηλής αισθητικής και θα ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας μια φανταστική και γλυκιά χριστουγεννιάτικη ιστορία.

Info: Η πρώτη παράσταση, λοιπόν, δόθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 1892 στο θέατρο Maryinsky της Αγίας Πετρούπολης από το Imperial Russian Ballet (μετέπειτα μπαλέτα Κίρωφ).

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Την Δευτέρα, τελευταία μέρα του Οκτώβρη και 16 μέρες πριν την πρεμιέρα, το Μπαλέτο στον Πάγο με τον Καρυοθραύστη πούλησε το απίστευτο νούμερο των 8.000(!) ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!
Ήδη έχουν πωληθεί 30.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στις βραδινές παραστάσεις, με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 2 πρώτων εβδομάδων, οπότε η παράταση επιβλήθηκε από το κοινό! Το υπερθέαμα στον πάγο παίρνει παράταση και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του μέχρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου!