"Golden Dragon" για κινέζικες γεύσεις

13.01.2006
Από τα πιο παλιά κινέζικα εστιατόρια της Αθήνας είναι το ''Golden Dragon', μετρώντας 25 χρόνια λειτουργίας. Βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας, στο Fix
Από τα πιο παλιά κινέζικα εστιατόρια της Αθήνας είναι το ''Golden Dragon", μετρώντας 25 χρόνια λειτουργίας. Βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές της πρωτεύουσας, στο Fix, με εύκολη πρόσβαση για τους πελάτες, και πρόκειται για ένα τυπικό κινέζικο εστιατόριο.

Στο ''Golden Dragon" μπορεί κανείς να γευθεί αυθεντικά πιάτα της ανατολικής γαστρονομίας, σε μία ατμόσφαιρα αμιγώς ανατολίτικη. Στον χώρο επικρατούν το μαύρο, το κόκκινο, το χρυσό και το χρώμα του ξύλου, ενώ είναι διακοσμημένος με πίνακες και αντικείμενα, χαρακτηριστικά της κινεζικής παράδοσης. Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 100 άτομα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί κι εξωτερικός χώρος.

Όσον αφορά την κουζίνα, ο κατάλογος του ''Golden Dragon'' είναι βασισμένος σε αυθεντικές συνταγές και υλικά της κινεζικής γαστρονομικής παράδοσης. Ο σεφ LAI-NTINX, με την πολυετή πείρα του στην κινέζικη κουζίνα, δημιουργεί καθημερινά με σχολαστικότητα παραδοσιακές συνταγές για όλες τις προτιμήσεις.Το γεύμα, πάντως, εκτός από κινεζικά κρασιά το συνοδεύουν και ελληνικά, αλλά και το γνωστό γιαπωνέζικο ποτό, το σακέ.


Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΥ 27-29 & Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 122
Τηλ.210.9232316
Τιμές: 17,60 - 23,50