"Μία ημέρα με τον Αίσωπο": Οι νικητες!

16.01.2006
«Μία ημέρα με τον Αίσωπο», μία σειρά από οκτώ μύθους του Αισώπου είναι το έργο του Γιάννη Κόκκινου που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο θέατρο Αποθήκη.
«Μία ημέρα με τον Αίσωπο», μία σειρά από οκτώ μύθους του Αισώπου είναι το έργο του Γιάννη Κόκκινου που παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο θέατρο Αποθήκη.

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στο θέατρο Αποθήκη στις 11.15 ή στις 15.00 (επιλέγετε εσείς την ώρα).

George Zografos, Νίκη Γουζουαση, Ζελελίδου Αλεξάνδρα, Παναγιώτα Κυριαζή, Λεωνίδας Κριεκούκης, arvaniti Konstantina, Ράντω Μανώλογλου, Γουβεδάρης Δημήτρης, Ευαγγελία Μπάξα, Μπελέκα Μάνια Chelioti Thekli, Βιολέττα ΚατοίκαΗλίας Σκαλκίδης, Κάκια Σακκοράφου, Πασχάλης Σάρρας, Δημήτριος Σάσσος, Βιβή Καλοιμοίρη, Νικολέττα Ταντούλου, Ματίνα Μπαλά, Maria Adamopoulou Νίκος Πέρρος, Σάββα Ελευθερία, Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος, Nikolas Makris, Christina Papadimitriou, Σοφία Σοφικίτη, Μακριδάκης Στράτος, Μάνος Μηλιαράς, Θεμελή Αικατερίνη, Άννα Οικονομάκου Αγγελική Κωβαίου, Ντόντου Ξανθίππη, Πόπη Μακρή, Νάνου Αλεξία, Anastasia Pantazi, Panagopoulos Stavros, Δημάκου Γεωργία, Athanasia Giannakopoulou, Λιούπα Ιφιγένεια, Ολυμπία Νικολάου Λοϊζος Ελευθέριος. Biku Kurimh, Voula Manthou, Ελένη Μίσκου, Stauroula Bourna, Dionysis Kapotsis, Τουρκομανώλη Μαρίνα, Εύη Βέννιου, Ιωάννης Σεμένογλου,

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με mail Για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τις προσκλήσεις τους.

Αυτή η πρωτότυπη παράσταση έχει σκοπό της να παρουσιάσει στα παιδιά τους μύθους του Αισώπου και να τους αγαπήσουν. Παρουσιάζεται ο ίδιος ο Αίσωπος λέγοντας στους μικρούς θεατές του γιατί τον ονόμασαν Αίσωπο, πως ήταν, πως εμπνεύστηκε τους μύθους.

Στη συνέχεια παρουσιάζει τους ήρωές του, τους περνάει μέσα στο δάσος και η ημέρα αρχίζει: Ο Βοσκός που έλεγε Ψέματα- Ο Λύκος και το πρόβατο- Η Αλεπού και τα σταφύλια- Ο Κόρακας και η Αλεπού- Ο Γάιδαρος Λιοντάρι- Ο Λαγός και η Χελώνα, τελειώνοντας το βράδυ μέσα σε χιονοθύελλα με τον μύθο, ο Τζίτζικας και το Μερμήγκι.

Παίζουν: Ελένη Τριανταφύλλου, Ηλίας Νάκος, Λούλα Καναρέλη, Ηλίας Παγούρας, Ευαγγελία Μπέγα, Χριστιάνα Γράτσια και Γιάννης Κόκκινος

Χορογραφίες: Ζωή Σαρίδου
Σκηνικά: Γιώργος Καρακάσης
Μουσική: Μιχάλης Κόκκινος
Κοστούμια:Εύη Μπαράκου
Διάρκεια παράστασης: 90’
Τιμή: 12 ευρώ