Καριέρα, Έρωτας και Σούσι: Οι νικητές!

17.03.2006
Μετά από ένα χρόνο απουσίας η Μιμή Ντενίση επιστρέφει δυναμικά... διασκευάζοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο «Καριέρα, Έρωτας και Σούσι» της Wendy Wasserstein που παρουσιάζεται στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση».
Μετά από ένα χρόνο απουσίας η Μιμή Ντενίση επιστρέφει δυναμικά... διασκευάζοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο «Καριέρα, Έρωτας και Σούσι» της Wendy Wasserstein που παρουσιάζεται στο θέατρο «Ιλίσια-Ντενίση».

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Καριέρα Ερωτας και Σούσι» στο θέατρο Ιλίσια- Ντενίση.
Κυριακή 26 Μαρτίου στις 19.15
Αλεξιάδη Μαρία, Μαμελέτζη Κατερίνα, Κανελλοπούλου Ζηνοβία, Δόμνα Καρακλιούμη, Δημήτρης Μελέας, Ζάγκας Παναγιώτης, Georgia Dimitropoulou, Τσιλικού Σωτηρία, Ioanna Theodoridou, Δαμιανός Πανταζής

Πέμπτη 29 Μαρτίου στις 21.15
Εleni Κanellou, Δημήτρης Καραμαύρος, Δημήτρης Τζαμπάτος, Georgia Georgopoulou, Μάκης Κατσούλης, Χ. Δαουλτζής, Καραπιπέρη Ξανθή, Κυριακή Καρακασίλη, Ηλίας Σκαλκίδης, Αναστασιάδης Μιχαήλ

Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 21.15
Παντελής Μάστορας, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Γερανάκης Νικόλαος, Νίκος Μέττος, Τasos Vlachos, Αρτεμις Χρόνη, Νικήτας Κουρλαφτάκης, Δημήτριος Σάσσιος, Σπηλιοπούλου Χριστίνα, Κωνσταντίνα Καλταμπάνη

Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Το «Καριέρα, Έρωτας και Σούσι», από τα σημαντικότερα της συγγραφέως, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η κεντρική ηρωϊδα επιστρέφει μετά από χρόνια τη Νέα Υόρκη και προσπαθεί να τα πετύχει όλα. Θέλει να συνδυάσει τη μεγάλη καριέρα με τον έρωτα τα παιδιά, το σπίτι, την οικογένεια, την φροντίδα του εαυτού της. Γενικά θέλει να ζήσει τη φαντασίωση της γενιάς της. Να γίνει η γυναίκα που περιγράφουν τα μίντια. Το ίδιο αγωνίζονται να πετύχουν και οι κολλητές φίλες της. Οι σχέσεις με τους άντρες, με τους γονείς τους, μα και με τον ίδιο τους τον εαυτό δείχνουν πως αυτό που προσπαθούν είναι σχεδόν αδύνατον.

Η συγγραφέας θέτει ερωτήματα. Δε δίνει λύσεις. Με πολύ γέλιο και πολύ συναίσθημα κάνει τον θεατή να δει τη σημερινή κοινωνία και τον εαυτό του. Η καριέρα που σήμερα (πολλοί) έχουμε κάνει προτεραιότητα της ζωής μας, ο έρωτας που παρ΄ολα αυτά παραμένει η νούμερο ένα ανάγκη μας και το σούσι που συμβολίζει το «δήθεν», αυτό που επιβάλλει η εποχή και όλοι ακολουθούμε γιατί είναι της μόδας, αποτελούν τους τρεις κεντρικούς άξονες του έργου.

Η αμερικανίδα συγγραφέας Wendy Wasserstein, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η μοναδική γυναίκα βραβευμένη με Πούλιτζερ, Τόνυ και Βραβείο Κριτικών, θεωρείται η φωνή της νέας γενιάς. Κεντρικό θέμα στα έργα της είναι η σύγχρονη γυναίκα και κυρίως η γυναίκα καριέρας.

Τα σκηνικά φιλοτέχνησε η Φωτεινή Δήμου, οι φωτισμοί είναι του Λευτέρη Παυλόπουλου και η μουσική επιμέλεια του Νίκου Μουρατίδη
Παραγωγή:
Τάσος Παπανδρέου.
Πρωταγωνιστούν (με τη σειρά που εμφανίζονται) οι:Μιμή Ντενίση, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργος Χουλιάρας, Φίλιππος Σοφιανός, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Δημήτρης Καλιβωκάς, Νατάσα Κοτσοβού, Αλεξάνδρα Λαδικού, Μάνος Γαβράς, Κωνσταντίνος Ποντικόπουλος.

Παραστάσεις:
Απογευματινές: Τετάρτη (λαϊκή)- Κυριακή 19.15, Σάββατο 18.15, Βραδινή: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.15
Τιμές: 21.00, 18.00, 15.00

Διάρκεια 135΄.