Εκτακτη παράσταση για τους Momix!

04.10.2006
Η αγάπη του κόσμου για τη μεγαλύτερη και διασημότερη ομάδα αθλητικού και ακροβατικού χορού στον κόσμο, τους MOMIX, συντέλεσε στο να γίνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια για τις παραστάσεις του συγκροτήματος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Γι' αυτό θα πραγματοποιηθεί μια έκτακτη απογευματινή παράσταση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5μ.μ.
Η αγάπη του κόσμου για τη μεγαλύτερη και διασημότερη ομάδα αθλητικού και ακροβατικού χορού στον κόσμο, τους MOMIX, συντέλεσε στο να γίνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια για τις παραστάσεις του συγκροτήματος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (7,8 &9 Οκτωβρίου στις 8.30μ.μ.), ενώ ... με την ίδια «ταχύτητα» συνεχίζεται η προπώληση για τις παραστάσεις των MOMIX στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (11&12 Οκτωβρίου στις 9μ.μ.).
Για το λόγο αυτό η διοργανώτρια εταιρία GMI Corporation θα πραγματοποιήσει μια έκτακτη απογευματινή παράσταση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5μ.μ. (επιπλέον των ήδη προγραμματισμένων), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή αυτή ομάδα που έχει χαρακτηρισθεί ως μάγοι των παραστατικών τεχνών, χορευτές-θαυματοποιοί, ηθοποιοί-ακροβάτες, μίμοι-ταχυδακτυλουργοί!

Εισιτήρια:
Διακεκριμένη + Α’ Ζώνη (ενοποιημένες): 50€
Β’ Ζώνη: 40€
Γ’ Ζώνη: 30€
Φοιτητικό (Γ’ Ζώνη): 15€

Προπώληση:
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Λεωφ.Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη) και στην Ομήρου 8
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 7282 333
Online αγορά: www.megaron.gr