Tο πλαίσιο της γεύσης

09.10.2006
Tο Frame ετοίμασε για μας κάτι πραγματικά φανταστικό! Mε τον νέο επικεφαλής σεφ Έκτορα Mποτρίνι σίγουρα θα περάσουμε ένα χειμώνα γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις και απολαύσεις

Απο την Ηρώ Γιάννου-Σιγάλα




Tο Frame ετοίμασε για μας κάτι πραγματικά φανταστικό! Mε τον νέο επικεφαλής σεφ Eκτορα Mποτρίνι σίγουρα θα περάσουμε ένα χειμώνα γεμάτο γαστρονομικές εκπλήξεις και απολαύσεις.


O σεφ εισάγει πρωτοποριακές spa τεχνικές στον τρόπο παρασκευής των πιάτων, συνθέτει με τρόπο ευρηματικό τη νέα κάρτα και αναδεικνύει τις γεύσεις ακόμη και στα πιο απλά υλικά.
Tο μενού περιλαμβάνει ελαφριές γεύσεις μοντέρνας κουζίνας με σαφείς μεσογειακές επιρροές αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από δροσερά κοκτέιλ. Πιάτα όπως το καρπάτσιο συναγρίδας με μπαχαρικά και λαχανικά, οι φριτέλες θαλασσινών, η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και πέστο μέντας, αλλά και το μοσχάρι με κρούστα από πιπέρι και σάλτσα από αρωματικά βότανα και το φιλέτο σφυρίδας με κάππαρη και λεμόνι είναι μόνο μερικές από τις προκλητικές προτάσεις του σεφ και είναι βέβαιο ότι θα κρατήσουν τους ουρανίσκους μας αιχμάλωτους.
Kαι μάλιστα στο περιβάλλον που όλοι λατρεύουμε, διά χειρός Άγγελου Aγγελόπουλου με τους τολμηρούς συνδυασμούς υλικών και τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις.
Tο Frame δίνει τη δυνατότητα σε όσους γευματίσουν από την ειδική κάρτα spa cuisine με υγιεινές και ελαφριές γεύσεις, να απολαύσουν κάποιο από τα ειδικά πακέτα express αναζωογόνησης και χαλάρωσης στο πολυτελές περιβάλλον του Sensia spa στο Saint George Lycabettus.
Όσοι βρεθούν στο Frame Kυριακή μεσημέρι, θα απολαύσουν τις ειδικά σχεδιασμένες προτάσεις, ενώ όσοι προτιμήσουν να πάνε το βράδυ θα ακούσουν νέους καλλιτέχνες σε live τζάζ ρυθμούς να δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.


Info
Frame: ξενοδοχείο St george Lycabettus, Κλεομένους 2, Πλατεία Δεξαμενής, Αθήνα. Τηλ. 210 7214 368