"Δύο" από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου

11.10.2006
H νέα δουλειά του Δημήτρη Παπαϊωάννου, το «Δύο», θα είναι σε έναν μήνα έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό, εγκαινιάζοντας το ανακαινισμένο θέατρο «Παλλάς».
Τι: Η νέα παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τον τίτλο "2"
Που: Θέατρο Παλλάς - Συνεδριακό Κέντρο, Citylink, Βουκουρεστίου 3, Aθήνα
Έναρξη: 24 Νοεμβρίου, 2006
Η προπώληση ξεκινά την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, 2006
Για αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα : (+30) 210-200 5050.
Για κρατήσεις μέσω Internet : www.ticketshop.gr


Για 20 βράδια εγκαινιάζοντας το ανακαινισμένο Παλλάς θα παρουσιαστεί η νέα παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τον τίτλο "2".
Η πρώτη δουλειά του Τελετάρχη των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά το 2004, σηματοδοτεί την επιστροφή στο πεδίο της προσωπικής του έκφρασης μετά από 5 χρόνια.

Με μια καινούργια ομάδα ερμηνευτών που αποτελείται από 22 άντρες ηθοποιούς και χορευτές, το έργο αυτό είναι ένα παιχνίδι κυνικού και τρυφερού προβληματισμού πάνω στον κόσμο των αντρών.

Την μουσική συνέθεσε ο Κωνσταντίνος Βήτα, ενώ στους συντελεστές της παράστασης αναγνωρίζουμε τους πρωτεργάτες των Τελετών:
Σκηνικό της Λίλης Πεζανού
Αrt direction- κοστούμια του Άγγελου Μέντη και της Μαρίας Ηλία (δημιουργοί της «Κλεψύδρας»)
Video της Αθηνάς Τσαγγάρη και του Matt Johnson.
Βοηθός σκηνοθέτη η Τίνα Παπανικολάου.
Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων.

Ερμηνεύουν οι: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Δεληδήμος, Νίκος Δραγώνας, Ευαγγέλος Ζαρκάδας, Μανόλης Θεοδωράκης, Νίκος Καλογεράκης, Τάσος Καραχάλιος, Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, Γιώργος Κοψιδάς, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Γιώργος Μάτσκαρης, Μάριος Μεττής, Σάββας Μπαλτζής, Γιάννης Νικολαϊδης, Φοίβος Παπαδόπουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Διογένης Σκαλτσάς, Δρόσος Σκώτης, Παύλος Σταθάκης , Συμεών Τσακίρης , Altin Huta.