"Διαμάντια και Μπλουζ" με τη Ζωή Λάσκαρη

24.10.2006
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς - «Ζωή Λάσκαρη» παρουσιάζει το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Διαμάντια και Μπλούζ», με τη Ζωή Λάσκαρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς - «Ζωή Λάσκαρη» παρουσιάζει
το έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Διαμάντια και Μπλούζ», με τη Ζωή Λάσκαρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Ένα έργο για μια γυναίκα, την Άννα, που δεν ομολόγησε ποτέ πόσο αγάπησε. Για έναν άντρα που έπαψε να την περιμένει. Την κόρη τους, που εγκλωβίζεται σε μια δική της σχέση. Την καλύτερη φίλη της Άννας, που την στηρίζει, ανάμεσα σ΄ ένα καινούριο κι έναν παλιό έρωτα. Και τρεις νέους που, σαν καταλύτες, αλλάζουν την πορεία της Άννας.

Διαμάντια και μπλουζ, δηλαδή λάμψη και θλίψη, συνδυασμός που υπάρχει μόνο στον έρωτα. Η Αναγνωστάκη γράφει μια απλή ιστορία έρωτα στην κωμική του και ανατρεπτική του διάσταση. Γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε τη γλώσσα της καθημερινότητας, τη νεανική σκέψη, την απλότητα της συγκίνησης.

Η σκηνή είναι το σπίτι - «θέατρο» της Άννας, ενώ το διήμερο μέσα στο οποίο συμβαίνουν όλα, είναι πνιγμένο στα μπλουζ και στα υπέροχα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη.

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία : Αθανασία Καραγιαννοπούλου
Σκηνικά : Γιώργος Ασημακόπουλος
Κοστούμια : Μίκα Παναγιωτοπούλου
Μουσική : Σταμάτης Κραουνάκης
Φωτισμοί : Λευτέρης Παυλόπουλος

Παίζουν :
Ζωή Λάσκαρη, Χρήστος Νομικός, Βάννα Πεφάνη, Μαρία Σολωμού, Αντώνης Καρυστινός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δαυίδ Μαλτέζε .

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ : ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ